PlayStation 4: Αναμένεται πτώση τιμής μέσα στην εβδομάδα για Ευρώπη

Η Μicrosoft χρειάστηκε μόλις λίγους μήνες για να ανακοινώσει ότι ρίχνει την τιμή του Xbox One προκειμένου να ανταγωνιστεί καλύτερα το PlayStation 4. Και τα δυο ανακοινώθηκαν τον Νοέμβριο του 2013, αλλά η Sony δεν αποφάσισε να κάνει το ίδιο με τη Microsoft. Πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε πτώση της τιμής του PS4 στην Ιαπωνία και πρόσφατα στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, σειρά παίρνει η Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα όπου λέγεται ότι η Sony θα ανακοινώσει την έκπτωση του PlayStation 4. Η τιμή αναμένεται να πέσει στα 349 ευρώ, η ανακοίνωση μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του Paris Games Week (28 Οκτωβρίου), αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει, η Sony με το να ρίξει την τιμή θα βοηθήσει να ανέβουν περισσότερο οι πωλήσεις της και να αμβλύνει την διαφορά από το Xbox One.

PlayStation 4: Αναμένεται πτώση τιμής μέσα στην εβδομάδα για Ευρώπη, PlayStation 4: Αναμένεται πτώση τιμής μέσα στην εβδομάδα για Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas 13

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνει παραπάνω από το 3 .παίζει τα παιχνίδια του 3?

Kostas

@kosta με ενα cherche στο google θα καταλαβεις τις διαφορες,και οχι τα παιχνιδια του 3 δεν τα παιζει

tasos

Η Sony θα ρίξει τη τιμή, τα μαγαζιά θα τη ρίξουν ήρθα τη κρατήσουν ίδια ?

Vasilis T.

Αν θυμάμαι καλά τα Media Markt είχανε βγάλει ps4 με GTA V και FIFA 15 με 2 Dualshock 450€
Αν αυτό (αλλά με FIFA ή PRO 16) θα κάνει πάταγο

Vasilis T.

*Αν το ξαναβάλει αυτό…

Xristos

Πολύ καλή κίνηση από την Sony ευκαιρία να το πάρουμε για δωράκι χριστουγεννων!!!

Chris

Απαντώντας στην ερώτηση σου Kosta 13 το ps4 είναι πιο γρήγορο (πλοήγηση στο μενού, φόρτωμα παιχνιδιών), έχει καλύτερα γραφικά (πλέον βλέπεις λεπτομέρειες όχι μόνο στον παίχτη αλλά και σε όλο το περιβάλλον) , μπορεί να διαχειριστεί περισσότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι (μεγαλύτεροι χάρτες, περισσότεροι άνθρωποι και αυτοκίνητα στις πόλεις) και τέλος το καινούργιο χειριστήριο έχει πολύ καλύτερη αίσθηση τόσο όσον αφορά το κράτημα όσο και τη δόνηση. Ούτε εκπρόσωπος της Sony να ήμουν 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.