PlayStation 5: Απολαύστε το The Last Guardian στα 60fps [βίντεο]


Αν θέλετε να απολαύσετε το The Last Guardian στα 60fps, το PlayStation 5 είναι η μοναδική πλατφόρμα που θα σας χαρίσει αυτή τη smooth εμπειρία. Όταν είχε κυκλοφορήσει ο τίτλος στο PlayStation 4 το 2016 ο στόχος ήταν τα 60fps, όμως οι φτωχές αποδόσεις έκαναν τους developers να κλειδώσουν το παιχνίδι στα 30fps, μέσω ενός update.

Όμως, με τη δύναμη του PlayStation 5 μπορείτε να χαρείτε πραγματικά smooth gameplay. Για να το πετύχετε θα πρέπει να έχετε το αρχικό δισκάκι του παιχνιδιού και να μην κάνετε κανένα update, καθώς με το που το εισάγεται θα σας ζητήσει αναβάθμιση στην έκδοση 1.03. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι χάνετε αρκετά bug fixes αλλά και το κυριότερο: υποστήριξη HDR.

PlayStation 5, PlayStation 5: Απολαύστε το The Last Guardian στα 60fps [βίντεο]

Από την άλλη, αυτό σας επιτρέπει να τρέξετε το The Last Guardian σε ανάλυση 3360x1890p μαζί με σταθερά 60fps στο PlayStation 5. Ακόμα και χωρίς το patch, το PlayStation 4 ο τίτλος έφτανε γύρω στα 30fps, ενώ στα 1080p μπορούσε να φτάσει τα 50fps, όμως όχι σταθερά αλλά στα… καλύτερά του. Η θυσία του HDR λοιπόν προσφέρει το πιο smooth gameplay που έχουμε δει.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα έτρεχε στο PlayStation 3, αφού ανακοινώθηκε αρχικά για εκείνο το σύστημα… αν έτρεχε βέβαια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.