PlayStation 5: Αυτές είναι οι τιμές που δίνει το Carrefour Γαλλίας [+ τα αξεσουάρ]

, PlayStation 5: Αυτές είναι οι τιμές που δίνει το Carrefour Γαλλίας [+ τα αξεσουάρ]

Μπορεί να απέχουμε ακόμα μερικούς μήνες από την κυκλοφορία τους, όμως τα καταστήματα ήδη ετοιμάζονται για την έλευση των PlayStation 5 και Xbox Series X. Αν και μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε τις τιμές τους, μία διαρροή από το Carrefour Γαλλίας μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για τις τιμές της κονσόλας αλλά και των αξεσουάρ της επερχόμενης κονσόλας της Sony.

Σύμφωνα πάντα με τις τιμές που διέρρευσαν, η Standard έκδοση του PlayStation 5, δηλαδή αυτή με υποστήριξη δίσκων Blu-Ray, θα κοστίζει 499 ευρώ, ενώ η έκδοση χωρίς disk-tray κατεβάζει τη τιμή στα 399 ευρώ. Όσοι θέλουν να αγοράσουν και ένα δεύτερο χειριστήριο μαζί με τη νέα τους κονσόλα θα πρέπει να δώσουν επιπλέον 49,90 ευρώ για το DualSense χειριστήριο, με τη Sony να προσφέρει και stand φόρτισης για δύο DualSense στην ίδια τιμή.

, PlayStation 5: Αυτές είναι οι τιμές που δίνει το Carrefour Γαλλίας [+ τα αξεσουάρ]

Μαζί με τα παραπάνω, η κυκλοφορία της συσκευής θα συνοδεύεται και από επιπρόσθετα αξεσουάρ. Η Camera HD, το χειριστήριο για multimedia αλλά και ασύρματα ακουστικά PULSE 3D θα κοστίζουν 49,90 ευρώ έκαστο. Δε γνωρίζουμε αν αυτές είναι οι επίσημες τιμές ή το κατάστημα έχει κάνει κάποιο λάθος, πάντως είναι κοντά στις προβλέψεις των αναλυτών. Αν πάντως αυτές είναι οι επίσημες τιμές, πιστεύετε ότι τόσο θα κοστίζουν και στην Ελλάδα ή θα δούμε κάποια αύξηση;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αν πάντως αυτές είναι οι επίσημες τιμές, πιστεύετε ότι τόσο θα κοστίζουν και στην Ελλάδα ή θα δούμε κάποια αύξηση;”
αφου ολοι ξερουν την απαντηση για ποιο λογο η ερωτηση?

George

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα υπάρχει αύξηση.
Το ps4 που βγήκε το 2013 έκανε 399 δολάρια Αμερική και σε όλη την Ευρώπη 409 ευρώ

GREG

George είσαι λάθος, το PlayStation 4 σε Αμερική είχε 399$ και στην Ευρώπη είχε 399€, Στην Ελλάδα είχε 409.90€ το ξέρω πολύ καλά γιατί το αγόρασα DayOne και είχα κάτσει μετά και έψαχνα τι παίζει με τις τιμές και γιατί στην Ελλάδα είχαμε διαφορά στην τιμή, ενώ η Sony είχε ανακοινώσει πάγια ενιαία τιμή για όλην την Ευρώπη τα 399€ ανεξαρτήτου του ΦΠΑ κάθε χώρας ο εδώ εισαγωγέας δεν την τήρησε και μετακύλησε την διαφορά του ΦΠΑ στον καταναλωτή με αποτέλεσμα η τιμή του PlayStation 4 στην Ελλάδα να είναι 409,90€. Όσο για το PlayStation 5 αναμένω παρόμοια τακτική, σε όλη την Ευρώπη 499€ και στην Ελλάδα 509,90€, γιατί έτσι στην Ελλάδα έχουμε μεγαλύτερους μισθούς από Γαλλίες, Γερμανίες κλπ και μας αρέσει να πληρώνουμε ακριβότερα τα πάντα.

John

Στο Carrefour το XBOX Series X έχει 399 ευρώ. Και καλύτερη και 100 ευρώ φθηνότερη.

GREG

Συγνώμη το καλύτερη από που προκύπτει ??? ακόμα δεν βγήκαν οι κονσόλες και δεν τις έχει πιάσει κανείς στα χέρια του, ας περιμένουμε να βγουν, να βγουν και παιχνίδια για αυτές και όχι cinematic trailer που έχουμε δει εως τώρα, να γίνουν οι δοκιμές και μετά θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα.

John

Το καλυτερη προκυπτει απο τον συνδυασμο hardware (πολυ πιο δυνατη cpu και gpu , μεγαλυτερος ssd) , υπηρεσιων (game pass ultimate , xcloud) , χειριστηριου κτλ.

GREG

Στα χαρτιά και το προηγούμενης γενιάς Xbox ήταν καλύτερο από το PS4 αλλά σε Realtime Gaming τα drops FPS έπεφταν σύννεφο με αποτέλεσμα το υποδεέστερο στα χαρτιά PS4 να έχει υψηλότερα και ποιο σταθερά FPS. Όσο για το χειριστήριο ακόμα δεν το έπιασες στα χέρια σου και έχεις βγάλει συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο από του PS5 ??? οκ είσαι fan του Xbox αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές έτσι ???

ponos

έτσι και με gpu. Πάντα φαινομενικά οι amd είναι τέρατα και όταν παίζεις βλέπεις οτι οι nvidia τις πατάνε κάτω το λαρύγγι.

John

Κάνεις λάθος το PS4 είχε 1.84 TFLOPS ενώ το XBOX One είχε 1.3 TFLOPS. To XBOX series Χ έχει 12 TFLOPS και θα παίζει 4K/60 fps (εως 120 fps) αντίθετα το PS5 έχει ΕΩΣ 10 TFLOPS (πραγματικά γύρω στα 9 TFLOPS) και θα παιζει 4K/30 fps (έως 60 fps μεγιστο). Όσο για το χειριστήριο παραδοσιακά το XBOX έχει το καλυτερο , πχ όλοι οι Pro gamers που παίζουν με controller σε PC αυτό χρησιμοποιούν.

Last edited 3 years πριν by John
SUPS 👨‍⚖️

Ειστε ολοι τραγικοι που τσακωνεστε για ποιανης πολυεθνικης εταιρειας το προιον ειναι καλυτερο.Εκτος αν εχετε ολοι μετοχες τους, τοτε ναι τσακωθειτε ελευθερα.

Gagour

Στον Μασούτη θα είναι πιο φθηνό ,στον βασιλόπουλο δώρο μια καθαρισμένη τσιπούρα.

Pasquale

Χαχα!!!!! Καλό!!!😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.