PlayStation 5: Διέρρευσαν οι τιμές της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ

PlayStation 5, PlayStation 5: Διέρρευσαν οι τιμές της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ

Η Sony έχει αποκαλύψει ήδη το PlayStation 5 και όλα τα αξεσουάρ που θα διαθέσει στην αγορά, για την επόμενης γενιάς κονσόλα. Νεότερα leaks αποκαλύπτουν τις τιμές των εκδόσεων της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ της.

Το PlayStation 5 είναι ιδιαίτερα οικονομικό

Μπορεί να γνωρίζουμε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά του PS5, τον σχεδιασμό του, τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία, και τα αξεσουάρ που έχει σχεδιάσει για την επόμενης γενιάς κονσόλα, αλλά δεν έχουμε ιδέα για την τιμολόγηση τους.

Ωστόσο, ένας leaker του Twitter αποκάλυψε τις τιμές και τις ημερομηνίες διάθεσης, τόσο της κονσόλας όσο και όλων των αξεσουάρ του. Σύμφωνα με τον leaker, το PlayStation 5 και τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμα στις 14 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία και στις 20 Νοεμβρίου στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.

Η τιμή της κανονικής έκδοσης της κονσόλας στην Ιαπωνία θα είναι 49.980 yen ή περίπου 413 ευρώ και στην Ευρώπη θα αγγίζει τα 449 ευρώ. Από την άλλη, το PS5 Digital Edition θα τιμολογείται στην Ιαπωνία στα 44.980 yen ή περίπου 372 ευρώ και στην Ευρώπη στα 399 ευρώ.

Οι τιμές για τα αξεσουάρ του PlayStation 5, στην Ευρώπη, διαμορφώνονται ως εξής:

  • DualSense Controller: 59,99 ευρώ
  • DualSense Charging Station: 29,99 ευρώ
  • Vertical Stand: 19,99 ευρώ
  • Media Remote Control: 29,99 ευρώ
  • Pulse 3D Wireless Headset: 179 ευρώ
  • HD Camera: 59,99 ευρώ

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αν ειναι και οι τελικες τιμες αυτες θα πουλησει αβερτα…

Κυριακος

Μόνο μαι 829€

GREG

Στην Ευρώπη θα αγγίζει τα 449€, Να δούμε όμως ο Έλληνας εισαγωγέας πόσο θα το πουλάει, μιας και το PS4 σε όλη την Ευρώπη είχε 309€ και ο Έλληνας εισαγωγέας το πουλούσε στα 409.90€ γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ενιαία Ευρωπαική τιμή που είχε βάλει η Sony. H τιμή πάντως είναι καλή, αρκεί να μην έχουμε υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και νούμερα μόνο στην θεωρία και όχι στην πράξη και η κονσόλα δεν είναι απλός ένα Facelift του PS4 Pro, να μην έχουμε κανένα PS5 Pro σε δύο χρόνια, να μην φτάσουν οι τιμές των Games τα 80€ στις βασικές εκδόσεις και οι Premium κλπ τα 100€, να μην φτάσει η PS Plus τα 70€ και πάει λέγοντας, αν τα παραπάνω ενδεχόμενα δεν παίζουν τότε έχουμε μια Value for Money κονσόλα που προσωπικά μόλις ψήθηκα να πάρω.

Χρήστος

Σε ένα βαθμό ίσως να υπάρξει άνοδος της τιμής, τουλάχιστον σε ΑΑΑ παιχνίδια, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής τους. Σε γενικές γραμμές θα προτιμούσα να μην συμβεί αλλά η ποιότητα των σύγχρονων ΑΑΑ παιχνιδιών (Όχι όλων σαφώς) δικαιολογεί μια μικρή αύξηση στην τιμή ώστε να αντιπαρέλθουν το κόστος. Εκεί που θα μείνω μόνιμα αδιάλλακτος είναι οι διάφορες εκδόσεις όπως κ οι προπαραγγελίες που δεν είναι τπτ περισσότερο από διαφημιστικά τρικ του μάρκετινγκ για να προσελκύσουν τις απερισκέπτες “φάλαινες” του υπερκαταναλωτισμού. Για την τιμή του ps5 δείχνει απρόσμενα τήμια για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η κονσόλα (κ συμφωνώ με τα σχόλια περί αύξησης της τιμής από διανομείς κτλ) κ προσιτή. Καλό gaming.

Δημητρης

Φοβερες τιμες το πασχα του 21 θα παει στα 350 ευρω…

Sevastian

Ποσό κανεί το Play Stasion 5. Να μου γράψει καποίος ποσό κάνει το PS5

andreas13

449

Elias

To kanoniko 449€
To all digital edition 399€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.