PlayStation 5: Έρχεται χωρίς web browser, επιβεβαιώνει η Sony

PlayStation 5, PlayStation 5: Έρχεται χωρίς web browser, επιβεβαιώνει η Sony

Το PlayStation 5 φαίνεται πως έρχεται επικεντρωμένο μόνο στο gaming, καθώς δε θα έχει ούτε web browser, σύμφωνα με τη Sony. Η έμμεση ανακοίνωση έγινε από το επίσημο blog της εταιρείας, στο οποίο αναγράφονται και απαντώνται απορίες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό για την κονσόλα.

Μία από τις ερωτήσεις που είχαμε ήταν αν θα υπάρχει ενσωματωμένος web browser στο PlayStation 5, αν και περιμέναμε η απάντηση να είναι αρνητική. Δυστυχώς η απάντηση τελικά είναι αρνητική, καθώς η κονσόλα δε θα περιλαμβάνει πλοηγό στο μενού της. Αυτό βέβαια γίνεται για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς τα PlayStation 3 και PlayStation 4 είχαν, έστω έναν βασικό, web browser.

Από την άλλη, ίσως δούμε κάποια στιγμή εφαρμογή μέσω του PS Store, αν και δύσκολα. Στο “αντίπαλο στρατόπεδο” πάντως η Microsoft έχει επενδύσει αρκετά στις multimedia δυνατότητες των Xbox Series X και Series S, με εφαρμογές και browser. Βέβαια, αν θέλετε την κονσόλα σας αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εσείς χρησιμοποιείτε browser στο PlayStation 4 σας; Αν ναι, θα σας λείψει από το PlayStation 5;

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Ότι να ναι πια αυτή η Sony

Bγάζει κάτι καινούργιο και τώρα αφαιρεί ένα βασικό feature ενώ πληρώνεις τόσα λεφτά..

Εδώ να πούμε με τα backwards compatibility συνεχίζουν να είναι επιεικώς απαράδεκτοι που δεν βελτιώνουν τα γραφικά σε παλιότερα παιχνίδια (μόνο ένα ψευτο-upscale) ενώ με τα emulators κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά.

irkutsk12

Εμπαινες να διαβασεις τα νεα της ημερας απο τον browser του ps4?

Looky Look

Όχι, απλά ήθελε να μιλήσει για το compatibility.

George

Άχρηστος ο browser στις κονσόλες

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και στο xbox δεν βελτιώνουν τα γραφικά και απλά ανεβάζουν ανάλυση και fps όπως κάνει και η sony…

Δημήτρης

Εγώ δύο φορές τη βδομάδα βλέπω Μπαρτσελόνα από το ps4 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

SUPS 👨‍⚖️

ετσι οπως παιζει πλεον,χαρη σου κανει η sony!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i