Μία από τις ελλείψεις των νέων PlayStation 5 είναι το Variable Refresh Rate (VRR), όμως η Sony μας ενημέρωσε ότι εργάζεται πάνω στη λειτουργία.
Μία από τις ελλείψεις των νέων PlayStation 5 είναι το Variable Refresh Rate, όμως η Sony μας ενημέρωσε ότι εργάζεται πάνω στη λειτουργία. Η εταιρεία επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζαμε, ότι το VRR δεν υποστηρίζεται προς το παρόν στις νέες της κονσόλες, όμως θα έρθει με μελλοντικό update.
Για όσους δε γνωρίζουν, το Variable Refresh Rate (VRR) είναι η λειτουργία που έχουν κάποιες τηλεοράσεις να αλλάζουν δυναμικά και σε πραγματικό χρόνο το ρυθμό ανανέωσης τους. Αυτό προσφέρει μία πιο smooth εμπειρία, ακόμα και όταν το σύστημα ή το παιχνίδι έχει ξαφνικά frame drops στην απόδοση του.
Το πρωτόκολλο HDMI 2.1 προσφέρει από μόνο του VRR, κάτι που εκμεταλλεύονται ήδη αρκετοί PC gamers αλλά και όσοι έχουν αγοράσει το Xbox Series X. Από την άλλη, αν και ήταν έλλειψη μέχρι σήμερα, είναι θετικό το γεγονός ότι η Sony εργάζεται για να προσφέρει το εν λόγω χαρακτηριστικό και στο PlayStation 5, απλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.
Η Sony καταγράφει ισχυρές πωλήσεις PS5 games στο PC, με τη multi-platform στρατηγική να ενισχύει τα έσοδα του PlayStation χωρίς να επηρεάζει την κονσόλα.
Η Sony κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη νέα λειτουργία Soft Pause που επιτρέπει μειωμένη ένταση gameplay σε multiplayer τίτλους, προσφέροντας προσωρινό διάλειμμα χωρίς πλήρη παύση.
Η συνεργασία TCL και Sony αλλάζει τις ισορροπίες στις τηλεοράσεις Mini LED και premium LCD, επηρεάζοντας τον ανταγωνισμό και τις τιμές στην παγκόσμια αγορά.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου