PlayStation 5: Η αλυσίδα GameStop έφερε νέο stock και το σύστημα γονάτισε από τη ζήτηση

PlayStation 5, PlayStation 5: Η αλυσίδα GameStop έφερε νέο stock και το σύστημα γονάτισε από τη ζήτηση

Η αλυσίδα GameStop στην Αμερική κατάφερε να φέρει νέο stock PlayStation 5, όμως η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που το σύστημα γονάτισε. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων είχε ανακοινώσει ότι θα φέρει νέες παρτίδες της κονσόλας της Sony, με τους καταναλωτές να έχουν επιτέλους την ευκαιρία να αγοράσουν.

Όμως, μάλλον η εταιρεία δεν είχε λάβει υπόψιν την τεράστια ζήτηση που έχει η κονσόλα, με τις παρτίδες να εξαντλούνται σε δευτερόλεπτα, ενώ πολλοί χρήστες ανέβασαν στο Twitter τα προβλήματα που είχαν στην παραγγελία τους, καθώς η ιστοσελίδα γονάτισε. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, ενώ ακόμα χειρότερο είναι ότι το GameStop δεν επέτρεπε την αγορά μόνο του PlayStation 5, αλλά το έδινε σε πακέτα (με παιχνίδια, χειριστήρια ή συνδρομή).

Πολλοί βέβαια αναφέρουν και τα bots, τα οποία σίγουρα χρησιμοποιήθηκαν από scalpers για να προλάβουν τους πραγματικούς πελάτες, μπουκώνοντας ακόμα περισσότερο το σύστημα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα υπάρχει νέο stock, ενώ η ίδια κατάσταση είναι και στην Ελλάδα, με το PlayStation 5 να βρίσκεται μόνο σε… παράλογες αγγελίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Τοσο αναγκη εχουν πια να πάρουν αυτη τη κονσολα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.