PlayStation 5: Η Sony ήθελε να χρεώνει ακόμη πιο ακριβά τα παιχνίδια

PlayStation 5, PlayStation 5: Η Sony ήθελε να χρεώνει ακόμη πιο ακριβά τα παιχνίδια

Αν και γνωρίζουμε πως ήδη οι τιμές για τα next-gen games είναι αυξημένες, φαίνεται πως η Sony ήθελε να είναι ακόμα πιο ακριβά τα παιχνίδια του PlayStation 5. Η αναφορά ήρθε από την ιστοσελίδα Bloomberg, η οποία αναφέρει πως τα αρχικά σχέδια της εταιρείας ήταν να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το κόσμος.

Ο λόγος φαίνεται να είναι πως η Sony θέλει να πολεμήσει το ολοένα και αυξανόμενο κόστος της ανάπτυξης AAA τίτλων, καθώς πλέον χρειάζονται αρκετά περισσότεροι πόροι, με το οικονομικό αντίκτυπο της ανάπτυξης να έχει αυξηθεί σημαντικά. Τα σχέδια της εταιρείας άλλαξαν βέβαια όταν είδε τις αρνητικές αντιδράσεις των παικτών για την αρχική αύξηση των παιχνιδιών στα 70 δολάρια, οπότε η τιμή έμεινε ελαφρώς αυξημένη προς το παρόν.

Βέβαια, στη χώρα μας δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς τα παιχνίδια του PlayStation 5 έχουν φτάσει στα 80 ευρώ, ή για την ακρίβεια 79,90 ευρώ, κάτι αρκετά μακριά από τα 70 δολάρια. Προς το παρόν η τιμή θα μείνει στάσιμη, αν και δεν αποκλείεται να δούμε κάποια αύξηση μελλοντικά. Το PlayStation 5 θα αποσταλεί σε όσους έκαναν προ-παραγγελία στις 19 Νοεμβρίου.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.