PlayStation 5: Η Sony λέει ότι ο κορονοϊός δε θα επηρεάσει την κυκλοφορία του

, PlayStation 5: Η Sony λέει ότι ο κορονοϊός δε θα επηρεάσει την κυκλοφορία του

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν να κυκλοφορήσει το PlayStation 5, καθώς περιμένουν να δουν στην πράξη τα όσα παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα ο αρχιτέκτονας της κονσόλας, Μαρκ Σέρνι. Ακόμα, δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του, αλλά η πιο πιθανή είναι στις 20 Νοεμβρίου.

Πολλοί θα σκέφτονται ότι ίσως καθυστερήσει να βγει στην αγορά το PS5 λόγω του κορονοϊού, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Sony εξέδωσε μία μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τις συνθήκες που επικρατούν στα γραφεία της, αλλά και για το τι έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Σε αυτόν τον τομέα ανήκουν φυσικά τα οικονομικά τις εταιρείας, η οποία γνωστοποίησε ότι στις 30 Απριλίου θα βγάλει και ανακοίνωση με όλα τα αποτελέσματα μέχρι τις 31 Μαρτίου, ενώ έχουν πληγεί και αρκετές από τις επιχειρήσεις της.

Ωστόσο, δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για την κυκλοφορία του PS5, τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε καθυστερήσεις των video games, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα για το PlayStation 4.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο κορονοϊός δε θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του PlayStation 5 επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Sony, μιλώντας στο Bloomberg. «Δε θα υπάρξει καμία επιρροή στην κυκλοφορία του PlayStation 5 αργότερα μέσα στη χρονιά», ήταν τα λόγια του.

Επίσης, όπως είπε και ο αναλυτής της αγοράς των video games, Στίβεν Μπέιλι, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καθυστέρηση, με δεδομένο ότι μία κονσόλα θα αποφέρει δισεκατομμύρια στην κάθε εταιρεία και οι οικονομικές απώλειες στην παρούσα φάση είναι μεγάλες.

Έτσι, περιμένουμε να μάθουμε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας, αλλά και της τιμής του, με τον Μπέιλι να τονίζει ότι το PS5 δε θα ξεπερνάει τα 500 δολάρια Αμερικής, όπως και το Xbox Series X, κάτι που σε ευρώ «μεταφράζεται» πως δε θα ξεπερνά τα 450.

Πηγή 1

Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Οποτε και να βγει και σε οποιαδηποτε ποσοτητα θα σαρωσει οπως παντα!!

JR

Θα το δούμε αυτό γιατί δεν είναι όλοι οι καταναλωτές φανατισμένοι να αγοράσουν το PS5 όταν θα υπάρχει σε παρόμοια τιμή το XBOX X που είναι και 20-30% πιο δυνατό.

George

Σε ότι λέει SONY έχεις κάτι αρνητικό να πεις.. Θες τόσο πολύ να κλείσει αυτή η εταιρία? Δεν θα γίνει αυτό γιατί το playstation πουλάει σαν τρελό

Το playstation 5 αναμένεται να πουλήσει περισσότερο, επίσης τιμές δεν ξέρουμε
Δεν είναι 20-30% πιο δυνατό και αν ήταν ο κόσμος δεν αγοράζει κονσόλα για την δύναμη.
Αν δεν βγάλει παιχνίδια η microsoft δεν θα το αγοράσουν.. Και αν το αγοράσουν μετά θα πάρουν playstation για τα αποκλειστικά

νωντας

George ειναι απλα τα πραγματα τον JR τον εχει πειραξει παρα πολυ που δεν εχει παιχνιδια να παιξει στο κουτι του..βλεπει ταυτοχρονα οτι εμεις εχουμε last of us 2 και ghost of tsushima να ερχεται και εχει παθει τσοκομπλοκο..σου λεει..παλι εγω στον ασσο?παλι?Μακαρι να πατωσει η σονυ…χαχαχα…πραγματικα JR παρε ενα playstaion4 να ηρεμησεις..πουλα την κονσολιτσα σου που αντικειμενικα δεν εχει κατι αλλο να σου προσφερει και ελα στον μαγευτικο κοσμο της σονυ,η τεχνολογια μας ενωνει και τα παιχνιδια ακομη περισσοτερο..

νωντας

JR ακομα και το switch σας περασε με 1 τεραφλοπ..χαχαχα γελανε και οι πετρες sony hater,σε ολα σου τα σχολια σε κραζουν απο κατω..δειτε απλα ποσο χαιρεκακα μιλαει λιγα αρθρα πιο κατω που θα χασουν 1000αδες ατομα τη δουλεια τους επειδη θα κλεισουν τμηματα της σονυ..Πραγματικα θα επρεπε να ντρεπεσαι για το ποιον σου και δευτερον το οτι η μαικροσοφτ ερχεται μια ζωη τριτη και το ποιο πιθανο να ξαναρθει γιατι την σονυ δεν την πιανει ουτε με σφαιρες γιατι εχει τα καλυτερα αποκλειστικα παιχνιδια που η μαικροσοφτ απλα δεν εχει..Πραγματικα,βρες ζωη,οκ κοροναιος κλπ αλλα ξεκολλα το κεφαλι σου,βγες μια βολτα εξω,να χωνεψεις τα γεγονοτα λιγα και την αντικειμενικη πραγματικοτητα..

Vendetta

Σίγουρα θα σαρώσει τα πάντα αν βγει σε 3 μήνες με 100 μονάδες. Προσοχή: η ένταση του συναισθήματος επηρεάζει σημαντικά τις κοτσάνες (ισχυρή θετική συσχέτιση)

νωντας

Vendetta κανεις δεν καταλαβε τι ειπες..θα συμφωνησω μαζι σου οτι οταν εχεις ενταση πετας κοτσανες χαχαχα

Vendetta

Μη γενικεύεις την έλλειψη κατανόησής σου και για τους υπόλοιπους εκτός και αν αναφέρεσαι στα Sonoπαιδα. Εκεί πάω πάσο.
Και εγώ fan του PS είμαι αλλά δεν κάνω σαν 15χρονο στα σχόλιά μου.

νωντας

Ναι σιγουρα,πηγαινε παιξε κανα χβοχ τωρα.χαχαχαχα…οχι περιμενε δεν εχεις παιχνιδια..αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο σας αξιζει..το τιποτα…χαχα καλα να περασεις..

Vendetta

Μακάρι να είχα χρόνο για παιχνίδια νωντα.
Έαν ειχα χρόνο για παιχνίδια δεν θα είχα λεφτά να αγοράσω τις κονσόλες εκτός και αν είχε ο μπαμπάς και η μαμάαααααα.

νωντας

Τρομερο συμπερασμα αγορακι μου..ολοι που παιζουν δηλαδη ειναι αυτοι που δε δουλευουν..χαχαχαχα οκ οτι πεις..ειδικα αυτην την εποχη που ειναι ολοι σπιτι..πες οτι δεν εχεις και τιποτα να παιξεις δεν ειναι κακο,για αυτο ειστε τελευταιοι εξαλλου..το ξερω ποναει αλλα ειναι η αληθεια.δεξου τη και προχωρα..ωριμανσε..

Vendetta

Νωντα μου δεν εχεις καταλάβει ουτε ένα σχόλιο μου. Απο ορεινό η παραθαλασσιο χωριο προερχεσαι?
Θελεις αγορι μου να βρεις κάποιον που να υποστηρίζει xbox για να τους πεις sony robot xbox φεριμποτ?
Ρε ολοι στη Sony είστε εγκεφαλικά κατεστραμενοι? Αντε βρε αγορι μου βρες καμια κοπελα και ασε τα παιχνιδια που σου εχουν καταστρεψει τον εγκεφαλο

νωντας

Ξεμπροστιαστηκες….χαχαχαχα…

Μάκης

Θα δούμε πάλι πολύ ωραία πράματα από SONY στο PS5 όταν με το καλό κυκλοφορήσει!

Πάντως θα ήθελα έτσι με το καλημέρα που λέμε να δω ως launch:
1] Bloodborne 2
2] Demons Souls Remake
3] The Order 2
4] Worizon Zero Dawn 2
Για αρχή αυτά έτσι για να γουστάρουμε, και μετά θα έχουμε να λέμε!!

νωντας

Φιλαρακι μαλλον spiderman 2 η horizon zero dawn 2 θα εχει launch..Προς το παρον εχουμε 2 επικα παιχνιδια που το ενα μαλιστα το last of us2 σιγουρα θα ειναι απο τα καλυτερα της γενιας..Σου προτεινω να δεις gameplay που εχουν ανεβασει να σου πεσει το σαγονι..Και ερχεται και το ghost of tsushima που φαινεται τουμπαναρα και αυτο..εχουμε πραμα που σαλευει λεμε εμεις…να τα λεμε και αυτα χαχαχα

Μάκης

Nαι ναι τα καλύτερα έρχονται και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτά που έρχονται στο μέλλον!

Ωστόσο προτιμώ να μην δω ούτε δευτερόλεπτο από το Gameplay του The Last Of Us 2 γιατί αφενός έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο ατίθασο και άγριο σκυλί που με καράφλιασε κυριολεκτικά με το πρώτο The Last Of Us στο PS3 μου. Αφετέρου δε man μου θέλω πάλι να έχω την έκπληξη του άγνωστου, και στο τι μπορεί να μου επιφυλάσσει και πάλι η Naughty Dog!!

Τώρα για το Ghost Of Tsushima που λες, τι να πω δεν ξέρω πραγματικά τι καινούρια βάσανα μας περιμένουν (με την καλή έννοια) με αυτό το ΕΠΟΣ……………………….!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.