PlayStation 5: Η Sony θα παράγει λιγότερα τεμάχια από τα αναμενόμενα

, PlayStation 5: Η Sony θα παράγει λιγότερα τεμάχια από τα αναμενόμενα

Μπορεί να μας χωρίζει μία ημέρα από το PlayStation 5 Showcase, όμως νέες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή την next-gen κονσόλας της Sony έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bloomberg, η Sony αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην παραγωγή των PlayStation 5, οπότε αναγκάστηκε να μειώσει την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, το Bloomberg είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες ότι η Sony είχε σχεδιάσει να παράγει περίπου 10 εκατομμύρια τεμάχια PlayStation 5 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, φαίνεται πως το SoC του PlayStation 5, το οποίο έχει σχεδιαστεί με την AMD, ήταν αυτό που κράτησε την παραγωγή αρκετά πίσω, με απόδοση παραγωγής έως και 50% σε ένα σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι τα μισά μέρη που παράγονταν δεν ήταν κατάλληλα για αποστολή.

Το Bloomberg σημειώνει πως η παραγωγή έχει βελτιωθεί, όμως δεν έχει φτάσει ακόμα σε σταθερό επίπεδο. Τώρα, η Sony στοχεύει να παράγει περίπου 11 εκατομμύρια PlayStation 5 έως και τα τέλη Μαρτίου του 2021, το οποίο και πάλι είναι αρκετά αυξημένο νούμερο σε σχέση με τα αρχικά πλάνα της εταιρείας, τα οποία ήταν 5 με 6 εκατομμύρια τεμάχια, όμως και πάλι μειωμένο σε σχέδη με τα νέα σχέδια της εταιρείας. Όπως και να έχει, η νέα κονσόλα έρχεται σύντομα, ενώ χθες μάθαμε ότι η τιμή PlayStation 5 του θα ξεκινάει από 399,90 ευρώ.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.