PlayStation 5 και Xbox Series X: Πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay

PlayStation 5, PlayStation 5 και Xbox Series X: Πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay

Ήδη γνωρίζαμε πως το stock για τα Xbox Series X και PlayStation 5 θα είναι περιορισμένο, όμως κάποιοι πληρώνουν υπέρογκα ποσά στο eBay. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος πατήσει αναζήτηση κάποιας next-gen κονσόλας στο eBay θα δει πως κάποιοι ζητούν ακόμα και πάνω από 10.000 ευρώ, με κάποιους ήδη να έχουν πουλήσει σε αυτά τα ποσά.

Με μία αναζήτηση στις καταχωρήσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, δηλαδή έχουν πωληθεί οι κονσόλες, θα δείτε πως υπάρχουν απίστευτα υψηλές τιμές. Το ακριβότερο PlayStation 5 που έχει πωληθεί έφτασε τα 11.000 και πρόκειται για Digital Edition στις 28 Οκτωβρίου, δηλαδή κάποιος απλά εξασφάλισε το pre-order. Το ακόμα πιο τρελό είναι ότι είχε όντως 65 bids, δηλαδή κάποιοι πάλευαν μεταξύ τους για να το αγοράσουν.

PlayStation 5, PlayStation 5 και Xbox Series X: Πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay

Από την άλλη, το ακριβότερο Xbox Series X που έχει πωληθεί είναι στα 9.257 ευρώ, μετά από δημοπρασία και 7 bids. Αν κάποιος ψάχνει να βρει καινούργια κονσόλα, οι τιμές για το Series X ξεκινούν από 590 ευρώ (η πιο φθηνή δημοπρασία) και από 535 ευρώ η πιο χαμηλή δημοπρασία αυτή τη στιγμή για τη Digital Edition του PlayStation 5. Εμείς θα πούμε για ακόμη μία φορά πως αν δεν προλάβατε κάποια κονσόλα, καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή.

PlayStation 5, PlayStation 5 και Xbox Series X: Πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antιfa-τικος

Παλι καλα που δεν εδωσαν και το ενα τους νεφρό για να το παρουν μια ωρα αρχύτερα😆

Leiou

Δεν είναι λίγη υπομονή να έχεις κάνει προπαραγγελια και να λενε οτι μπορεί να έρθει ακόμη και τον Μάρτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.