PlayStation 5 και Xbox Series X: Θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τις τωρινές κονσόλες

PlayStation 5, PlayStation 5 και Xbox Series X: Θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τις τωρινές κονσόλες

Στελέχη της EA μίλησαν σχετικά με τις επόμενης γενιάς κονσόλες των Microsoft και Sony. Σύμφωνα με τους ίδιους, το PlayStation 5 και το Xbox Series X θα είναι τόσο ισχυρά που θα αφήσουν τους παίκτες άφωνους.

Τεχνολογικά άλματα και καινοτομίες

Τα στελέχη της EA παρευρέθηκαν σε μία συνάντηση με επενδυτές, κατά τη διάρκεια της οποίας τους ρώτησαν για τα σχέδια που έχει η εταιρεία όσον αφορά τις επόμενης γενιάς κονσόλες.

Αν και δεν πραγματοποίησαν καμία δήλωση σχετικά με επερχόμενους τίτλους παιχνιδιών, οι εκπρόσωποι της EA αναφέρθηκαν στην τεράστια διαφορά που θα έχουν το PlayStation 5 και το Xbox Series X με τις κονσόλες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ο CFO της EA, Blake Jorgensen, είπε ότι η δύναμη των επερχόμενων κονσολών θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα Xbox One και PlayStation 4. Μάλιστα, τόνισε ότι οι εταιρείες θα είναι σε θέση να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα με τις νέες κονσόλες, και όσα επιτύχουν θα αφήσουν άφωνους τους παίκτες.

Επίσης, ο Blake Jorgensen εξήγησε ότι ολόκληρη η βιομηχανία παιχνιδιών θα προσφέρει πολλά καινοτόμα προϊόντα. Δεν θα υπάρξουν απλά πιο ανεπτυγμένα παιχνίδια, αλλά και νέα genres.

Μπορεί η EA να μην αποκάλυψε τα ακριβή σχέδια της για το PlayStation 5 και το Xbox Series X, αλλά έκανε ξεκάθαρο ότι το τεχνολογικό άλμα μεταξύ των δύο γενεών θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι υποψιαζόμασταν.

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, όσα γνωρίζουμε βασίζονται κυρίως σε φήμες, με ελάχιστα στοιχεία να έχουν επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα της GDC αποκάλυψε ότι το 10% των προγραμματιστών ασχολούνται με την ανάπτυξη τίτλων για τα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Παιδιά ανεβάζετε συνεχώς παρόμοια άρθρα για τις κονσόλες.. γνώμη μου αλλά πιστεύω πως δεν αποτελεί είδηση κάθε τρεις και λίγο

Nickolas

Το γεγονός οτι θα έχεις επιδόσεις ενός ισχυρού υπολογιστή με ένα σχετικά λογικό κόστος είναι πολύ καλό νέο για τους gamers. Μακάρι να μην ξεπεράσουμε τα 500 ευρώ αν και με αυτά που διαβάζω δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.