Games

PlayStation 5: Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τη τιμή των δύο μοντέλων

Μπορεί η Microsoft να έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της, όμως η Sony ακόμα κρατάει σιγή ιχθύος σχετικά με την τιμή των επερχόμενων PlayStation 5. Αυτό βέβαια αναμένουμε να αλλάξει σε δύο ημέρες από τώρα, όπου η Sony θα πραγματοποιήσει ένα νέο ψηφιακό event αποκλειστικά για τις next-gen προτάσεις της.

Πλέον έχουμε μία ακόμα διαρροή, η οποία έρχεται από το ισπανικό κατάστημα El Corte Inglés, το οποίο έχει στη βάση δεδομένων του δύο άγνωστα μοντέλα επερχόμενων κονσολών. Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχουν στη βάση δεδομένων του καταστήματος μερικά νέα πακέτα του Nintendo Switch, καθώς και δύο κονσόλες, με τις ονομασίες Enigma και Aurea.

Η κονσόλα με την ονομασία Aurea αναμένεται να είναι το PlayStation 5, με τιμή 499,90 ευρώ. Από την άλλη, η κονσόλα με την ονομασία Enigma είναι η πιο φθηνή από τις δύο, με τιμή 399,90 ευρώ, η οποία αναμένεται να είναι το PlayStation 5 Digital Edition, η έκδοση δηλαδή χωρίς Blu-Ray Drive. Αν ισχύουν οι παραπάνω τιμές, το πιο “αδύναμο” PlayStation 5 θα είναι στην ίδια τιμή με το Xbox Series X, ενώ το PlayStation 5 Digital θα είναι 100 ευρώ ακριβότερο, αν και πολύ πιο δυνατό, από το Xbox Series S. Αν ισχύουν οι παραπάνω τιμές, ποια κονσόλα σκέφτεστε να αγοράσετε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Σεπτεμβρίου 2020 7:02

Σχόλια

  • Εγώ θα πάρω το PS5 καθώς δεν με ενδιαφέρει το game pass και είμαι συλλέχτης
    Επίσης το xbox δεν έχει δείξει ακόμα κάποιο exclusive που να με ενθουσιάσει.. Αν βγάλει κάποια θα παιχτεί στο PC

    • Με δεδομενο οτι αυτη η γενια θα εχει μικροτερο κυκλο ζωης απο τις προηγουμενες, καποιο face-lift ισως ερθει νωριτερα απο τ 3 χρονια μεταξυ ps4-pro...Ολα θα κριθουν βεβαια και απο τις πωλησεις ολων..

    • Η διαφορά είναι ότι στο digital edition τα παιχνίδια που θα αγοράζεις θα είναι για το λογαριασμό σου και μόνο. Στο blue ray edition, μπορείς να αγοράσεις το παιχνίδι σε δίσκο, μεταχειρισμένο ή νέο, να το πουλήσεις κλπ. Σε βάθος χρόνου ίσως το blue ray συμφέρει περισσότερο.

    • Ουτε καν xbox fanboy..Το ps5 εχει 3d ηχο και αποκλειστικα που ουτε στον υπνο σας δεν βλεπετε...Πανω κατω ιδια δυναμη ειναι και ουτε καν θα φαινεται η λιιιγο πιο μεγαλη αναλυση που ισως εχει το ξμποξ σε καποια παιχνιδια γιατι κανεις δεν κολλαει στην οθονη του!!!Κοινως και πιο ακριβο να εβγαινε θα σας παταγε χαλαρα...Αχ ποσο σας ποναει τελικα που μπαινετε συνεχως σε αρθρα της σονυ για να πειτε την παπατζα σας..Αλλα στο τελος ολοι καταλαβαινουν ποια ειναι η αληθεια και βεβαιως ξεφτιλιζεστε..

      • Η αλήθεια είναι ότι άλλο 12 tflops άλλο 10 με το ζόρι. Μην λέμε και ότι θέλουμε , 20% διαφορά δεν είναι λίγο.

        • 20% ειναι πραγματικα αδιαφορη..Ασε που για να την δεις στο 100% θα πρεπει να φτασει 2023 μεχρι τοτε θα δουμε στο digital foundry ποσο μεγαλη διαφορα θα ειναι στην πραξη..Μην υποτιμας τον σκληρο του ps5 παιζει ρολο για texture loading,frames και αλλα πολλα..μη βιαζεσαι

  • Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά μόλις βγει το πρώτο pes για ps5 και ΑΜΑ έχω ξεχρεωσει Κωτσόβολο έως τότε,και βλέπουμε.Να είμαστε όλοι καλά μέχρι τότε.Εννοειται το φθηνό άμα δεν έχει μεγάλη διαφορά σε δυνάμεις cpu ram gpu.

  • 109 έχουν τα CD ps5 τα βγαλαν τα CD προτα και τα αλά που έχει ακοστηκα και τα αλά είναι φτηνα

  • Εγω από μεταπωληση παιχνιδιών παιρνω πισω περιπου 300€ τον χρονο οποτε PS5 με κλειστά μάτια

  • Xbox Series S ειδικά αμα έρθει το option του financing (ακόμη και 30 ευρώ το μήνα). Ως κάτοχος του απλού One το pass μου έχει λύσει τα χέρια. Τώρα με το additional του ΕΑ pass kai xcloud γίνεται ακόμη καλύτερο deal. Άρα το PS5 δεν είναι vfm by default, κάτι σημαντικό στην κοινωνία μας.

    Btw Η ανάλυση δεν με νοιάζει απλά θέλω να παίζω τα παιχνίδια (1080p αντε και 1440p).

    Όποιος έχει καλό PC ας πάει σε PS5 ειδικά στην Ελλάδα που μετράει τι έχει ο φίλος.

    Και τα δύο (τέσσερα) θα προσφέρουν καλές εμπειρίες άρα ας απολαύσουμε τις επιλογές σαν consumers.

    • Το PS5 ειναι by default μακραν το πιο value for money στην κοινωνια μας καθως και πουλας αγοραζεις μεταχειρισμενα και εννοειται εχεις τα καλυτερα παιχνιδια και τη μεγαλυτερη online κοινοτητα στην Ελλαδα,μη λεμε και οτι θελουμε..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.