PlayStation 5: Νέο restock στην Αγγλία εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα από bot

PlayStation 5, PlayStation 5: Νέο restock στην Αγγλία εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα από bot

Το χάος με τη διαθεσιμότητα του PlayStation 5 συνεχίζεται, καθώς ένα νέο restock στην Αγγλία εξαφανίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα από bot ομάδας scalper. Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο GAME ανακοίνωσε πως θα έχει διαθέσιμα τεμάχια για αγορά στις 19 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 το πρωί, κάτι που αλήθευε.

Όμως, όσοι προσπάθησαν να πάρουν ένα νέο PlayStation 5 είδαν πως δε μπορούσαν, ακόμα και μέσα στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια ήρθε ανακοίνωση από την ομάδα scalper Carnage, η οποία γνωστοποίησε πως πάνω από 2.000 τεμάχια αγοράστηκαν μέσω των bot της ομάδας, εξαφανίζοντας το stock. Μάλιστα, η ομάδα ειρωνεύτηκε την αλυσίδα GAME, λέγοντας πως “γίνεται ευκολότερο κάθε φορά”.

Αυτό βέβαια έφερε την οργή των gamers στο Twitter, καθώς δε μπόρεσαν να αγοράσουν για ακόμη μία φορά το PlayStation 5. Από την άλλη, εκπρόσωπος της αλυσίδας GAME δήλωσε πως πρόκειται για pre-orders και πως θα προσπαθήσουν να κόψουν τις παραγγελίες που έγιναν μέσω bot. Όπως και να έχει, η κατάσταση με τις νέες κονσόλες δε φαίνεται να βελτιώνεται, τουλάχιστον άμεσα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

ενταξει εχει παραγινει το κακο με τους scalpers…

Alex

Πρέπει κατ’ αρχήν να επιβεβαιώνουν οι αλυσίδες ότι πρόκειται για φυσικά πρόσωπα – αγοραστές και μετά να φεύγουν οι παραγγελίες.
Επίσης πρέπει οι πελάτες να μην αγοράζουν με τίποτα από σκάλπερς αν η τιμή δεν είναι 50 – 100 δολάρια κάτω από την τιμή των καταστημάτων. Αν υπάρξει αυτή η ομοψυχία και το μπουκοτάζ … αν δεν μπορούν να βγάλουν κέρδος και ίσα ίσα έχουν χασούρα 2000 κομμάτια επί 100 δολάρια το καθένα = 200.000 δολάρια την επόμενη φορά θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει….. Και αν θέλουν ας μην ρίχνουν την τιμή. Να τω τι θα τα κάνουν τα 2000 κομμάτια αν δεν πουληθούν…. Θα τα βάλουν στον πάτο τους ;
Δε χάθηκε και ο κόσμος αν πάρουμε το ps5 4-5 μήνες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.