PlayStation 5: Ο συντάκτης αυτής της αγγελίας λέει αλήθειες που δεν θα ακούσεις πουθενά!

PlayStation 5, PlayStation 5: Ο συντάκτης αυτής της αγγελίας λέει αλήθειες που δεν θα ακούσεις πουθενά!

Έχουμε δει παράλογες αγγελίες του PlayStation 5, αλλά η συγκεκριμένη αγγελία που ανακαλύψαμε το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με την αφηγηματικότητά της. Το “σφραγισμένο” PS5 εμφανίστηκε στο Marketplace του Facebook με τιμή 999 ευρώ και τον δημιουργό της να μας προτρέπει να διαβάσουμε την περιγραφή και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα, όπως και κάναμε.

PlayStation 5, PlayStation 5: Ο συντάκτης αυτής της αγγελίας λέει αλήθειες που δεν θα ακούσεις πουθενά!

Η περιγραφή της αγγελίας:

Αυτή τη στιγμή κοιτάζω το μέλλον, αυτή την στιγμή κοιτάζω την δύναμη της τεχνολογίας, καλά καταλάβατε, αυτή την στιγμή κοιτάζω το ολοκαίνουριο Sony Playstation 5 το οποίο έχω σφραγισμένο στο δωμάτιό μου και είμαι πρόθυμος να το δώσω έναντι 1000€. Το ερώτημα είναι πόσο πολύ το θέλεις;! Γιατί ως γνωστόν στην ζωή δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω!

Δεν θα σου κρυφτώ, όταν βγήκε το ps5 ήξερα ότι θα επικρατήσει ένας πανικός σχετικά με την έλλειψη στην αγορά. Για αυτό φρόντισα να προπαραγγείλω 2 των 500€ έτσι ώστε να κρατήσω το ένα και το άλλο να το πουλήσω 1000€ με αποτέλεσμα δηλαδή να έχω πάρει ένα playstation 5 τσάμπα, έτσι γιατί είμαι μάγκας και το σκέφτηκα πριν από εσένα!

Σε παρακαλώ, δεν είναι ανάγκη να μου δείξεις πόσα ψυχολογικά προβλήματα έχεις με μηνύματα μίσους, παρόλα αυτά σκέψου ότι δεν σε ανάγκασε κανείς να αγοράσεις playstation 5, μπορείς να συνεχίσεις την ζωή σου προσπερνώντας αυτή την αγγελία! Όμως μήπως δεν μπορείς…;

Ο δημιουργός της αγγελίας σίγουρα έβαλε… μεράκι και άφησε ελεύθερο τον ποιητή που έκρυβε μέσα του. Ταυτόχρονα, παραδέχεται ότι αγόρασε 2 κονσόλες, για να του βγει η μία που θα κρατήσει τζάμπα. Μπορούμε να πούμε ότι, παρά τα 999 ευρώ που ζητάει, η αγγελία από την περιγραφή και μόνο κερδίζει τις εντυπώσεις.

Έχετε δει κάποια αγγελία που αξίζει να… σχολιάσουμε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Διαβαζοντας αυτα που εγραψε ο τυπος στην αγγελια, μου ηρθε στο νου η ατακα “πες μου πως εισαι ατριχος, τελος”.

Μάκης

ΝΑΙ ΝΑΙ ΡΕ MAN ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ…………………..Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Domna

Καλό είναι ό,τι χαζομάρα αναρτά ο καθένας να μη γίνεται είδηση σε site επιπέδου

Ovelix

Πάρα, μα, πάρα πάρα πολύ σωστό… ΔΕΝ δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν πρέπει να δίνεις αξία. Απλό.

Jim

Ψεύτικη είναι. Το “χαψατε”. Χαχαψα

Dino Crisis

Μαγαζατορας (όχι αλυσίδας) στο κέντρο της Αθήνας μου είπε πως στις παραγγελίες που είχαν κάνει για το ps5,κουστουμακηδες της Sony πήγαιναν και έπαιρναν έπαιρναν 5δες και τώρα κάνουν το γνωστό με το να τις πωλούν 500 € πάνω. Λοιπόν, προσωπικά τελευταία κονσόλα μου θα είναι το ps4 κια τέλος γιατί από τότε που έγινε μόδα το gaming πήρε το κατήφορο.

Last edited 3 years πριν by Dino Crisis
Αλεξ

Χαζοί είναι αυτοί που πάνε κ αγοράζουν από αυτόν που βάζει αγγελία για να τα οικονομισει

Nikos

Απλά δεν το αγοράζεις, κάνεις υπομονή μέχρι να γεμίσει και πάλι η αγορά και τον αφήνεις να το βάλει στον … καναπέ του δίπλα για ντεκόρ.

Γιάννης

Βλέποντας αυτήν την “αγγελία” γίνεται πιο σαφές όχι το πόσο μάγκες είναι αυτοί που αγόρασαν έξτρα τεμάχια, αλλά πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που το αγόρασαν έστω και ένα ευρώ παραπάνω. Και η εγγύηση παίδες; Τι γίνεται με την εγγύηση; Και το ότι σε πέντε μήνες θα βγει λογικά pro edition και η απλή που θέλουμε θα κυκλοφορεί σα τα γαριδάκια; Τι γίνεται με αυτήν; Έχουμε γεμίσει ηλίθιους…..

Κον

Είναι γεγονός ότι πολλοί έχουν βγάλει χρήματα με παρόμοιες τακτικές. Πάντως φίλε Γιάννη η pro έκδοση θα αργήσει. Συνήθως βγαίνει μετά από 3 χρόνια.

Kapios pou gnorizi

Τα compelx σας άλλου με τα δύο PlayStation, νομίζει πως είναι μάγκας που πήρε δυο

Γιώργος

Δεν είδα κάποια αλήθεια που δεν κρύβει κάποιος άλλος, είχε τα χρήματα, είχε το μυαλό του απατεώνα το αγόρασε και το πουλάει, το τι γράφει απλά για να μην τον βρίσουν είναι ασήμαντο. Από αυτή την αγγελία οπως και έχουν ήδη στα σχόλια μαθαίνεις πόσο χαζός ειναι ο κόσμος που ακόμα όσο πολύ και αν το θέλει ότι θα πάει να τα δώσει και ότι πόσο σκατα γίνεται ο κόσμος για χάρη του χρήματος. Και μάγκας θα ήταν ήξερε ότι μπορεί να βγάλει κέρδος αλλα δεν το έκανε, εκει δείχνει ότι είναι πραγματικά μάγκας.

Και όντως τετοια χαζα άρθρα δεν θα έπρεπε να ανεβαίνουν σε σοβαρό site

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.