PlayStation 5: Οι τιμές των παιχνιδιών θα είναι πιο υψηλές από του PS4

, PlayStation 5: Οι τιμές των παιχνιδιών θα είναι πιο υψηλές από του PS4

Η παρουσίαση παιχνιδιών του PlayStation 5 της Sony που είχε προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου, ανακοινώθηκε επίσημα εχθές το βράδυ ότι θα καθυστερήσει εξαιτίας των γεγονότων και της δολοφονίας του George Floyd στην Αμερική. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment αναφέρει ότι η χρήση μίας νέας πιο αναπτυγμένης τεχνολογίας ποιότητας εικόνας αυξάνει το κόστος ανάπτυξης των παιχνιδιών.

Ο Ryan παρόλο που αναφέρθηκε στην αύξηση τους κόστους δεν έδωσε πιο ακριβή στοιχεία για το τι να περιμένουμε. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο το PS5 φημολογείται ότι δεν θα αυξήσει σημαντικά την τιμή σε σχέση με το PS4 και αναφορές υποστηρίζουν ότι θα είναι μία value for money επιλογή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες ούτε για την τιμή της κονσόλας το μόνο σίγουρο είναι ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει επίσημα κάποια στιγμή προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αυξημενες τιμες των τιτλων απο το launch?Με τα microtransactions που κατακλυζουν τα games τ τελευταια χρονια,μαλλον το gaming θα αποτελει μια ακρινη απασχοληση.

GREG

Πόσο μου αρέσει όταν επιβεβαιώνομαι, πριν από 1 χρόνο ίσως και παραπάνω, κάπου σε μια συζήτηση ή σε κάποιο άρθρο είχα πει πως το PS5 θα κοστίζει κάπου στα 600€-650€ και τα παιχνίδια του θα κοστίζουν 79€. Η ιστορία μας το έχει δείξει άλλωστε, όπως από το PS3 που κόστιζαν 59€ μας πήγαν στα 69€ με το PS4 έτσι το ίδιο θα γίνει και τώρα, μόνο που αυτό είναι κακό μαντάτο για εμάς, γιατί ήδη κανείς δεν αγοράζει τις στάνταρ απλές εκδόσεις των παιχνιδιών των 69€ γιατί είναι στην κυριολεξία τόσο άδειες που είναι λες και παίζεις το Demo του παιχνιδιού και έτσι αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε τις ποιο ακριβές εκδόσεις των 89€ και βάλε, που σημαίνει πως με την αύξηση των τιμών στα παιχνίδια του PS5 θα πάμε στο εκατοστάευρω όταν κάποτε με τόσα αγοράζαμε τις συλλεκτικές εκδόσεις των παιχνιδιών. Πάντως συνεχίζω να θεωρώ απαράδεκτο να μου πουλάει 69€-79€-89€ και βάλε το παιχνίδι και μετά να μου ζητάει και 60€ συνδρομή για να το παίξω Online.

chris

θα επιβεβαιωθεις αν η κονσολα εχει οσο ειπες (600-650). Κατι που δεν παιζει.

GREG

Προς το παρόν έπεσα μέσα στην πρόβλεψη μου για αύξηση της τιμής των παιχνιδιών, αν η τιμή του PS5 θα είναι υψηλότερη από αυτήν του PS4 πάλι θα πέσω μέσα στις προβλέψεις μου, ok ίσως να μην πέσω ακριβός (600€-650€) δεν είμαι και μάντης, αλλά και πάλι παίζω αρκετά κοντά πιστεύω, με αυτά που διαβάζω ότι η τιμή θα είναι μεν υψηλότερη αλλά όχι αρκετά αρχίζω να συγκλίνω σε μια τιμή 500€ με 550€, αν και οπαδός των κονσολών του PlayStation για την όχι και τόσο υψηλή τιμή θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Microsoft που από ότι φαίνεται θα έχει επιθετική τιμολογιακή τακτική για το X Box Series X κάτι που ανάγκασε την Sony να αναθεωρήσει για την αρκετά υψηλή τιμή που σκέφτονταν να βάλει στο PS5, αρκεί να μην πέσουμε θύματα όμως και δούμε και από τους δύο να βγάζουν από δυο κονσόλες, μια που θα είναι μια από τα ίδια σαν αναβαθμισμένα Playstation 4 Pro και Xbox One S για να κρατήσουν χαμηλές τις τιμές και μια που θα είναι πραγματικά νέας γενιάς κονσόλα και θα κοστίζουν λες και στήνεις Top Gaming PC.

SUPS 👨‍⚖️

Εχει πολυ καιρο να ακουστει κατι για δυο εκδοσεις ps5 /X. Θα ειναι πραγματικα εκπληξη αν βγουν οντως δυο εκδοσεις. Απο την αλλη συμφωνω οτι η Microsoft εχει παιξει πολυ δυναμικα το χαρτι της τιμης στο launch γιατι ηταν ενας απο τους λογους που εχασε στη προηγουμενη γενια. Πολλοι αναλυτες προβλεπουν ιδια τιμη στα 500 που για το πρωτο καιρο θα τους βαζουν μεσα αλλα πονταρουν στις υψηλες πωλησεις απο το ξεκινημα.

GREG

Λόγο εμπειρίας (από το 1998′) σε κονσόλα PlayStation ξέρω στο περίπου τι να περιμένω σε κάθε νέα γενιά κονσόλας, γιαυτό στο μυαλό μου υπάρχουν οι εξής σκέψεις, 1ον Σε αυτήν περίμενα καλύτερες επιδώσεις από το PS4 Pro με πραγματικό 4K αυτήν την φορά και αυξημένα FPS, από ότι φαίνεται μάλλον θα έχουμε κάτι περισσότερο από αυτά που περίμενα, 2ον Περίμενα και αύξηση στην τιμή της κονσόλας και συγκεκριμένα περίμενα μια τιμή στα 600€-650€, ελπίζω να διαψευσθώ και να μη ξεπεράσει τα 500€, 3ον Περίμενα και αύξηση στις τιμές των παιχνιδιών, από ότι φαίνεται πέφτω μέσα και αν θα έχουν 79€ τότε έπεσα 100% μέσα. 4ον Αυτό για 2 κονσόλες δεν το περίμενα με τίποτα, λίγο όμως οι φήμες για 2 κονσόλες, λίγο και οι φήμες για χαμηλές τιμές, εμένα μου βάλανε διαολιά στο μυαλό να σκέφτομαι πως παίζει όντως να έχουμε 2 κονσόλες, μια που θα παίζει χαμηλά 450€-550€ και μια που θα παίζει στα 600€-650€, μου φαίνεται χαζό να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά εμένα μια φορά μου μπήκε στο μυαλό ως πιθανότητα.
 

Last edited 3 years πριν by GREG
Κυριακος

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ Sony, από το super Nintendo πιγα στο n64, και μετά xbox, και wii, και μετά gamer pc, παντός για το ps5 η το xbox x τα περιμένω νο δω τη αξίζουν, αν είναι αλήθεια οτι το xbox x μπορεί να παίξει τα παλιά μου παιχνίδια και είναι 76 αυθεντικό παρακαλώ τοτε κλινο προς το xbox x, αν δεν θα έχει τιμές όπως το ps5 και όπως διάβασα αν είναι 79 – 99€ τότε μια νέα κάρτα γραφικών στο pc μου και τέλος,

Harris

Share account with a friend kai ola einai eukola…opos tosa xronia….Ola dia tou 2….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.