PlayStation 5: Ονειρική custom έκδοση, εμπνευσμένη από το PlayStation 2

PlayStation 5, PlayStation 5: Ονειρική custom έκδοση, εμπνευσμένη από το PlayStation 2

Αν είστε νοσταλγός του design του PlayStation 2 αλλά θέλετε το νέο PlayStation 5, υπάρχει μία νέα έκδοση που τα συνδυάζει και τα δύο (σχεδόν). Η ιστοσελίδα SUP3R5 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις μίας custom έκδοσης του PS5, η οποία έρχεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε μαύρο χρώμα.

Η νέα έκδοση του PlayStation 5, με την ονομασία Retro Inspired, θα ξεκινήσει να πωλείται στις 8 Ιανουαρίου και ώρα Ελλάδας 22:00. Εκτός από τον περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, τα οποία είναι μόλις 304, η κονσόλα και το χειριστήριο φαίνονται πραγματικά πανέμορφα. Η κονσόλα έρχεται σε μαύρο χρώμα, με το λογότυπο του PlayStation 2 στο κάτω μπροστινό μέρος.

PlayStation 5, PlayStation 5: Ονειρική custom έκδοση, εμπνευσμένη από το PlayStation 2

Το DualSense χειριστήριο έρχεται σε συνδυασμό μαύρου και σκούρου γκρι, με το λογότυπο του PlayStation 2 στη μέση, αλλά και τα πολύχρωμα πλήκτρα στα αριστερά, όπως στα παλιά χειριστήρια. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εταιρεία εδρεύει στην Αμερική, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε ετοιμαστείτε για τελωνείο. Αν όμως τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε την εν λόγω έκδοση του PlayStation 5 θα πρέπει να δώσετε 749 δολάρια για την έκδοση με Blu Ray και 649 δολάρια για τη Digital.

Η ιστοσελίδα σημειώνει πως λόγω του ανοίγματος του χειριστηρίου, όσοι προμηθευτούν τις εν λόγω κονσόλες δε θα έχουν εργοστασιακή εγγύηση για το DualSense, αλλά θα έχουν κανονικά εγγύηση για την κονσόλα.

Πως σας φαίνεται Retro Inspired έκδοση;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Πολύ ωραίο σέ μαύρο πάντως…

nikos2020

Πολύ καλύτερο σε μαύρο !!!

Mgreek2021@gr

Όντως !

telis

εμείς να δω ποτε θα το πάρουμε

Νικολαος

Στο τέλος του Ιανουαρίου από πληροφορίες από πλαίσιο θα έρθουν πολλά κομμάτια που θα καλύψουν όλες τις παραγγελίες και θα περισσεψουν και κομμάτια ps5 στο ράφι, οπότε υπομονή.

Ovelix

Πολύ ποιο όμορφο από το λευκό PS5… και το λέω εγώ που είμαι από τους φανατικούς φαν του λευκού PS4. Και μια ιδέα για όσους δεν τους αρέσει σε λευκό το PS5, απλά βγάλτε τα καπάκια που βγαίνουν πανεύκολα, πηγαίντε τα σε ένα κατάστημα από αυτά που φτιάχνουν διαφημιστικές πινακίδες και ζητήστε του να σας δείξει τα αυτοκόλλητα που έχουν για να φτιάχνουν πινακίδες κλπ, διαλέξτε ένα χρώμα ή ακόμα και σχέδιο πχ carbon, θα σας τα κολλήσει επάνω στα καπάκια και αν σας πάρει παραπάνω από 30€ θα είναι απατεώνας, όχι βέβαια αν διαλέξετε κάποιο ποιοτικό αυτοκόλλητο που θα είναι ακριβό.

γιωργοσ878

κάτσε να δούμε πρώτα το ps5 και μετά το βάψιμο .εδώ και 2 μήνες περιμένω και τίποτα ακόμα

Last edited 3 years πριν by γιωργοσ878
Ovelix

Είχες κάνει προ παραγγελία ??? έρχεται τώρα τον Ιανουάριο μια παρτίδα, λογικά θα είσαι μέσα, εγώ δεν έκανα προ παραγγελία γιατί το έχω κανόνα, ποτέ να μην αγοράζω κάτι που δεν έχω δει, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου και δεν έχω ακούσει γνώμες, άσε που θεωρό κοροϊδία να κάνεις προ παραγγελία ένα προϊόν και να μην έχεις κάποιο όφελος πχ έκπτωση στην τιμή ή κάποιο δώρο, ουσιαστικά ο μόνος που κερδίζει είναι η εταιρία.

Mgreek2021@gr

Νομίζω έτσι είναι καλύτερο σε μαύρο αντί για άσπρο !

Aggelos

Κρύβει λιγο το απαράδεκτα μεγάλο μέγεθος.

Τζόνι Φυστίκης Jr.

Πως λένε στα αμερικανίστικα “γιά πάνε δες,έρχομαι;”
Και γιατί πιο ακριβά δε κατάλαβα;Είναι πιο ακριβό το μαύρο χρώμα ή τα πολύχρωμα κουμπάκια;Και γιατί αυφου είναι όμορφο να μη κάνουν τα περισσότερα μαύρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.