PlayStation 5: Τα καλύτερα χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα

PlayStation 5, PlayStation 5: Τα καλύτερα χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους, και όπως είναι λογικό αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα των site τεχνολογίας και gaming. Κάθε τόσο, μαθαίνουμε και κάτι ακόμη, αλλά περισσότερη σημασία έχουν οι πληροφορίες που προέρχονται από επίσημα χείλη.

Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του PS5;

Ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στην οποία ανέφερε κάποια ιδιαίτερα σημαντικά νέα για την επερχόμενη κονσόλα της Sony. Συγκεκριμένα, είπε ότι η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα μερικά από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του PlayStation 5.

Μέχρι τώρα, όσα γνωρίζουμε για την επόμενης γενιάς κονσόλα της Sony προέρχονται από leaks και ελάχιστα από επίσημες πηγές. Τα κύρια στοιχεία που έχουν αποκαλύψει στελέχη της εταιρείας είναι ότι, το PlayStation 5 θα έχει ultra-high speed SSD, custom επεξεργαστή, hardware accelerated ray-tracing και πώς τα DualShock 5 θα έχουν haptic feedback.

Περνώντας στη συνέντευξη του Ryan, ο ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση, σχετικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κονσόλας:

Με κάθε νέα κονσόλα, ο επεξεργαστής και τα γραφικά γίνονται καλύτερα, πράγμα που είναι ελκυστικό για τους καταναλωτές, αλλά πρέπει να προσφέρουμε και μερικά μοναδικά στοιχεία. Ήδη έχουμε αποκαλύψει τη χρήση SSD κάτι που αποτελεί μεγάλη αλλαγή και θα βοηθήσει στο να εξαλειφθούν σχεδόν οι χρόνοι φόρτωσης. Επίσης, όταν βιώσεις το 3D ήχο και το haptic feedback του χειριστηρίου, καταλαβαίνεις ότι είναι μια φοβερή αλλαγή.

Ο Ryan, τόνισε ακόμη περισσότερο το στοιχείο του haptic feedback, λέγοντας ότι το να παίζεις ένα racing game με το χειριστήριο του PlayStation 5 είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Στο τέλος, σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά της κονσόλας που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Οπότε, αναμένεται η παρουσίαση του PS5 να κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα μας εντυπωσιάσουν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.