PlayStation 5: Teardown της κονσόλας μας αποκαλύπτει τα πάντα

Μπορεί αρκετοί να αναφέρουν πως πέραν των renders δεν έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα του PlayStation 5, όμως η Sony είπε να απατήσει σε όλους με ένα teardown βίντεο, το οποίο όχι μόνο μας δείχνει την κονσόλα από έξω αλλά και όλα της τα εσωτερικά κομμάτια. Η παρουσίαση γίνεται από τον Yasuhiro Ootori.

Αρχικά, μαθαίνουμε τις διαστάσεις του PlayStation 5 με Blu-Ray δίσκο, οι οποίες θα είναι 104 χιλιοστά πλάτος, 390 χιλιοστά ύψος και 260 χιλιοστά βάθος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία θύρα USB Type-C και μία Type-A με υποστήριξη Hi-Speed. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο θύρες USB Type-A SuperSpeed (10Gbps), μία θύρα ethernet, μία HDMI και θύρα για το καλώδιο ρεύματος.

, PlayStation 5: Teardown της κονσόλας μας αποκαλύπτει τα πάντα

Επίσης, βλέπουμε ότι η βάση της κονσόλας χρησιμοποιείται για κάθετη και οριζόντια τοποθέτηση, με έξυπνο τρόπο “μετατροπής” της βάσης. Τα λευκά panels αφαιρούνται εύκολα, οπότε σίγουρα θα περιμένουμε αντίστοιχα covers όπως του PlayStation 4. Μέσα βλέπουμε το ανεμιστηράκι του PlayStation 5, το οποίο έχει διάμετρο 120 χιλιοστών και πάχος 45 χιλιοστά. Υπάρχει ξεχωριστή θύρα για τοποθέτηση επιπρόσθετης M.2 μνήμης. Τέλος, εντυπωσιακό παραμένει το σύστημα ψύξεις με υγρό μέταλλο.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Υπέροχη παρουσίαση ότι έπρεπε
Οι Ιάπωνες δείχνουν και πάλι τον δρόμο

Marios

Θα έπρεπε να φοράει γάντια για στατικό ηλεκτρισμό.

John Real

Δεν φτανει που ειναι τεραστιο ειναι και πανασχημο. Λογικο ομως το μεγεθος καθως πιο μεγαλη ψυκτρα δεν εχω ξαναδει.

George

Πανέμορφο είναι, μόνο σε εσένα δεν αρέσει. Πάρε xbox που είναι ένα ξενέρωτο κουτί που έχει και θέμα με την ψύξη του από ότι φαίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.