PlayStation 5: Η τιμή του θα ανακοινωθεί αυριο;

, PlayStation 5: Η τιμή του θα ανακοινωθεί αυριο;

Πριν λίγες ώρες ήρθαν στο φως τα πρώτα leaks του Xbox Series S περί τιμής και σχεδιασμού. Η Microsoft δεν έχασε σχεδόν καθόλου ώρα και ανακοίνωσε και επίσημα όχι μόνο την ύπαρξη της οικονομικής next-gen πρότασης, αλλά και τη τιμή της, η οποία ανέρχεται στα 299 δολάρια, αρκετά λιγότερα δηλαδή από όσο περιμέναμε.

Ο Twitter λογαριασμός GAME Guilford, ο οποίος ανήκει σε ένα κατάστημα λιανικής παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, απάντησε σε σχετικά ερωτήματα πελατών για τη τιμή του PlayStation 5. Το GAME Guilford ενημέρωσε τους πελάτες πως η Sony ετοιμάζει νέες ανακοινώσεις για το PlayStation 5 αύριο, ζητώντας από τους να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα. Το Tweet σβήστηκε λίγα λεπτά αργότερα, όμως αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να μείνει απαρατήρητο.

Το να απαντήσει τόσο γρήγορα η Sony είναι κάτι που σίγουρα θα περιμέναμε. Μπορεί η εταιρεία να ανακοινώσει τη τιμή του μοντέλου χωρίς Blu-Ray drive, το οποίο ακόμα και ακριβότερο να είναι, η Sony έχει το πάνω χέρι στην δύναμη του εσωτερικά, καθώς είναι το ίδιο με το PlayStation 5. Από την άλλη, η εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει όλες τις τιμές, ή απλά να μη δούμε τίποτα και να περιμένουμε ακόμα περισσότερο.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Ειναι πολυ καλο που υπαρχουν τρεις επιλογες. Xbox series S για 1080p gaming , ps5 για 1440p και βεβαια η μονη κονσολα για αληθινο 4k gaming το xbox series X.
Οσο για την τιμη του ps5 θα ειναι 449 ευρω για το digital edition και 499 ευρω για το κανονικο με τον δισκο.

Bill

Δεν υστερεί πουθενά το ps5 για να μην παίξεις σε 4κ αυτά τα λέγαμε για το pro που είχε μονταρισμενη αναβάθμιση γραφικών ,επίσης το series s θα παίζει μέχρι και 120 fps σε 1440p οπότε δεν υπάρχει λόγος για υποβάθμιση ανάλυσης σε 1080 και τέλος οι αναλογίες που περιγράφεις θυμίζουν τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς xbox one και ps4 στα 1080 ,ps4 pro 2k στα περισσότερα games και 4κ για το one x , αυτά πλέον δεν θα ισχύουν όλα 4κ θα είναι εκτός του s.

John

Μαλλον δεν εμαθες οτι το xbox εχει σταθερα 12 tflops ενω το ps5 εχει ΕΩΣ 10 tflops (πραγματικα 9 ισως και πιο κατω). Μιλαμε για 20-30% διαφορα αρα αυτο που γραφεις δεν ισχυει. Αν παρουσιαστουν παιχνιδια 4k στο ps5 ειτε θα ειναι ψευδο-4k με upscaling ειτε στα 30 fps. Αντιθετα το xbox series X υποστηριζει πραγματικο 4k στα 60 fps,

Looky Look

Τελικά ανακοινώθηκε η τιμή?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.