PlayStation 5: Θα έχει λυθεί το πρόβλημα του stock μέχρι τον Απρίλιο;

PlayStation 5, PlayStation 5: Θα έχει λυθεί το πρόβλημα του stock μέχρι τον Απρίλιο;

Το PlayStation 5 είναι πραγματικά δυσεύρετο παγκοσμίως, όμως νέες πληροφορίες για stock εντός των επόμενων μηνών δίνουν ελπίδες σε όσους θέλουν να το αγοράσουν. Ο λογαριασμός @Ps5Instant στο Twitter, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει σωστές προβλέψεις για το re-stock πολλών καταστημάτων, μας έδωσε νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, η Sony αναμένεται να στέλνει μέσο όρο 3 εκατομμύρια νέες κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως κάθε μήνα, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία ελπίζει να βάλει τέλος στα προβλήματα που έχουν οι καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα θέλει να εξυπηρετήσει πρώτα όσες προ-παραγγελίες πέρασαν στα συστήματα καταστημάτων αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν.

Μάλιστα, στο νήμα απαντήσεων του @Ps5Instant, ένας χρήστης φαίνεται να επικοινώνησε με κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιβεβαιώθηκε το νέο stock στις 13 Ιανουαρίου, το οποίο βέβαια θα δοθεί σε όσους έχουν ήδη κάνει προ-παραγγελία το PlayStation 5. Ελπίζουμε βέβαια να δούμε περισσότερες κονσόλες και στην Ελληνική αγορά, αν και προς το παρόν δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lataras

Ήρθε ο Απρίλης και εγώ προπαρηγγειλα την κονσόλα 14/11 από τον κωτσοβολο και ακόμα τίποτα ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.