PlayStation 5: Θα επιτρέπει τη δοκιμή των παιχνιδιών πριν την αγορά

, PlayStation 5: Θα επιτρέπει τη δοκιμή των παιχνιδιών πριν την αγορά

Η Sony προετοιμάζεται σιγά σιγά για την παρουσίαση του PlayStation 5, την επόμενη flagship κονσόλα η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες όμως έρχονται στην επιφάνεια με το πέρας των ημερών. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Sony θα επιτρέψει στους χρήστες της νέας κονσόλας να δοκιμάσουν τα παιχνίδια της εταιρείας χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσουν.

Μέσα λοιπόν από το κατάστημα της Sony ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει ένα μικρό demo για να απολαύσει μερικά λεπτά από το παιχνίδι και να μπορέσει τελικά να αποφασίσει αν θα προβεί στην αγορά του ή όχι. Αυτή την στιγμή υπάρχουν παρόμοιες υπηρεσίες που προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό ωστόσο οι περισσότερες είναι cloud gaming.

Η Sony για παράδειγμα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν ένα παιχνίδι μέσα από το PS Now το οποίο δοκιμάζεται σε έναν απομακρυσμένο host μέσα από το διαδίκτυο. Βέβαια, αυτό το χαρακτηριστικό δεν δίνει πάντα την πλήρη εμπειρία στον χρήστη καθώς υπάρχουν προβλήματα όπως είναι το lag.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick0

Καλά αυτό γινόταν πάντα. Δεν είναι κάτι νέο. Η MS το κάνει χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.