PlayStation 5: Τι ισχύει για τη next-gen και τωρινή έκδοση των Spider-Man

, PlayStation 5: Τι ισχύει για τη next-gen και τωρινή έκδοση των Spider-Man

Ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους της κυκλοφορίας του PlayStation 5 είναι το Spider-Man: Miles Morales, το οποίο είναι η συνέχεια του αρχικού Spider-Man που κυκλοφόρησε στο PlayStation 4 το 2018. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PS4, όπως και το αρχικό παιχνίδι και στο PS5. Όμως, πάμε να δούμε τι ακριβώς θα γίνει με τα εν λόγω παιχνίδια:

  • Αν αγοράσατε το Spider-Man στο PlayStation 4, το παιχνίδι θα παίζει και στο PlayStation 5 σαν backwards compatible, δηλαδή χωρίς καμία next-gen προσθήκη. Θα μπορείτε να παίξετε την έκδοση του PS4 και όχι τη Remastered έκδοση του PS5
  • Αν αγοράσετε το Spider-Man: Miles Morales στο PlayStation 4, θα περιλαμβάνει δωρεάν αναβάθμιση για PlayStation 5. Εκεί θα μπορείτε να δώσετε τα επιπλέον 20 δολάρια (δε γνωρίζουμε ακόμα πόσα ευρώ) για να αναβαθμίσετε σε Ultimate Edition και να αποκτήσετε και το Spider-Man Remastered για το PlayStation 5. Θα πρέπει να έχετε το Miles Morales για να έχετε πρόσβαση στο Spider-Man Remastered.
  • Η καλύτερη λύση για όσους θέλουν και τα δύο παιχνίδια σε next-gen έκδοση είναι η εκ νέου αγορά του Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition για PlayStation 5. Με λίγα λόγια, αν έχετε το αρχικό Spider-Man και ελπίζατε σε δωρεάν αναβάθμιση, δυστυχώς κάτι τέτοιο δε θα γίνει. Πάντως, είναι περίεργο γιατί η Sony διαλέγει να κάνει τόσο πολύπλοκα τα πράγματα και περιμένουμε να δούμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία.

    Πηγή

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    View all comments

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones featured Sony Sony Xperia

    Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

    Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

    Gear featured PlayStation 5 Sony

    Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

    Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

    Smartphones featured Sony Sony Xperia

    Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

    Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

    Smartphones Sony Sony Xperia

    Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

    Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.