PlayStation 5: Το πρώτο unboxing της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ [Βίντεο]


Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του PlayStation 5 και έχουμε το πρώτο unboxing της κονσόλας αλλά και όλων των αξεσουάρ. Το βίντεο έρχεται από το κανάλι του Marques Brownlee, ο οποίος είναι από τους τυχερούς που βιώνουν πρώτοι την εμπειρία unboxing της κονσόλας.

Το PlayStation 5 έρχεται σε ένα αρκετά μεγάλο κουτί, με προστασία στα πλαϊνά της κονσόλας. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένα κουτί με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα χειριστήριο DualSense, τροφοδοτικό για την κονσόλα, ένα HDMI 2.1 καλώδιο και η βάση στήριξης, που χρησιμεύει για οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση της κονσόλας. Δεν υπάρχει καλώδιο Type-C για φόρτιση του χειριστηρίου.

PlayStation 5, PlayStation 5: Το πρώτο unboxing της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ [Βίντεο]

Όπως περιμέναμε, τα λευκά plates του PS 5 έχουν υφές με τα πλήκτρα του χειριστηρίου, μία πολύ μικρή αλλά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Σε σχέση με το PlayStation 4 Pro η νέα κονσόλα είναι πολύ μεγαλύτερη. Μαζί με το πρώτο unboxing της κονσόλας βλέπουμε το πακέτο του DualSense, το διπλό dock φόρτισης για δύο χειριστήρια, τα ακουστικά Pulse 3D με ANC αλλά και τη νέα HD Camera για το PlayStation 5. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Άρα περιέχει το HDMI 2.1, το έλεγα ότι θα έχει..
Ένας χρήστης πήγε και αγόρασε (ακριβά κιόλας) γιατί έλεγε ότι δεν θα έχει

Τεχνοκράτης

Άμα το έβγαζε η apple δεν θα είχε σίγουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.