PlayStation Network: Διαθέσιμη η επαλήθευση δύο βημάτων για τους λογαριασμούς

Η Sony ενόψει του φθινοπώρου προχωρά σε αλλαγές στο PlayStation Network. Έτσι εκτός την αύξηση της συνδρομής, η οποία ξεκινά στα τέλη του ερχόμενου μήνα, διαθέσιμη πλέον είναι και η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων για το λογαριασμό σας.

To PlaySTation Network έχει πέσει θύμα hackers στο παρελθόν, οπότε αυτή ήταν μια κίνηση την οποία και οι χρήστες περίμεναν εδώ και καιρό από τη Sony. Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων για τους λογαριασμούς χρηστών είναι κάτι που ήδη χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως η Microsoft, η Google και το Facebook.

Ο χρήστης για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο λογαριασμό του θα πρέπει να δηλώσει τον αριθμό από το κινητό του τηλέφωνο. Εκεί θα λαμβάνει SMS με επιπλέον κωδικό τον οποίο θα πρέπει να εισάγει πριν την είσοδο του στο PlayStation Network.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη αλλά ο χρήστης θα πρέπει να την ενεργοποιήσει από το μενού Ασφάλεια (Security) μέσα στο μενού Πληροφορίες λογαριασμού (Account Information).

PlayStation Network, PlayStation Network: Διαθέσιμη η επαλήθευση δύο βημάτων για τους λογαριασμούς

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured PlayStation 4 PlayStation 4 Pro

PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Τα Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 4 και Fall Guys: Ultimate Knockout θα είναι διαθέσιμα έως 31 Αυγούστου.

Games Hackers PlayStation Network Sony PlayStation

Ξαναχτύπησαν χάκερς το Sony Playstation Network;

Για λίγη ώρα χτες, white hat χάκερς κατάφεραν να “καταλάβουν” τον λογαριασμό του Playstation Network της Sony στο Twitter, ισχυριζόμενοι ότι κατάφεραν να υποκλέψουν στοιχεία από τις βάσεις του PSN.

News PlayStation PlayStation Network Sony

PlayStation Messages: Επίσημα το ειδικό app για κατόχους PlayStation

Η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα messaging app, το οποίο σου επιτρέπει να είσαι σε επαφή με τους φίλους σου από το PlayStation Network. Πρόκειται για το PlayStation Messages και είναι διαθέσιμο για iOS και Android. Μέχρι τώρα, μπορούσες να επικοινωνείς μέσω της κονσόλας είτε μέσω του άχαρου PlayStation App, που έχει σχεδιαστεί να κάνει […]