PlayStation Plus Extra και Premium: Αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνονται

playstation plus, PlayStation Plus Extra και Premium: Αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνονται

Με την εγγραφή στο PlayStation Plus Extra ή στο Premium έχεις πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια. Αυτό το ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και αναρωτιόμασταν είναι οι τίτλοι αυτών. Ο χρήστης του Twitter Wario64, όμως, παρατήρησε ότι η Sony δημοσίευσε τον κατάλογο παιχνιδιών της για όσους εγγραφούν στα δύο προγράμματα ανώτερης κατηγορίας του PS Plus. Η εταιρεία προσφέρει έναν συνδυασμό από hits, κλασικά παιχνίδια και πιο indie τίτλους.

Στη λίστα υπάρχουν το Death Stranding, αρκετές εκδόσεις Final Fantasy και το Red Dead Redemption 2 μαζί με τα Assassin’s Creed Valhalla, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima και Spider-Man: Miles Morales. Να πούμε πως, αν και με το μεσαίο επίπεδο μπορείτε να απολαύσετε το Uncharted 4 και το Uncharted: The Lost Legacy, μόνο με το Premium μπορείτε να δείτε τα πρώτα της σειράς.

Όσον αφορά στις περιορισμένου χρόνου δωρεάν δοκιμές του Premium, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Horizon Forbidden West, το Uncharted: Legacy of Thieves Collection και το Tiny Tina’s Wonderlands, καθώς και άλλα εννέα παιχνίδια.

Το Extra κοστίζει 15 $ το μήνα στις ΗΠΑ, ενώ το Premium είναι 18 $ το μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.