PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για PS4 και PS5


H Sony ανακοίνωσε τα επερχόμενα δωρεάν παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Ιανουάριο, με 3 παιχνίδια διαθέσιμα σε PS4 και PS5. Όλα τα παιχνίδια της παρακάτω λίστας θα είναι διαθέσιμα από 2 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου.

Αρχικά, οι PS4 θα μπορούν να απολαύσουν το Concrete Genie, ένα μαγευτικό ταξίδι που σας καλεί να ζωγραφίσετε στους μολυσμένους δρόμους της Denska και να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο τοπίο. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε το Control: Ultimate Edition, την πλήρη έκδοση δηλαδή του παιχνιδιού που περιλαμβάνει όλα τα DLC, που προσφέρει τρομερή ιστορία και μοναδική ατμόσφαιρα.

PlayStation Plus, PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για PS4 και PS5

Το Concrete Genie θα είναι διαθέσιμο και στο PS5 μέσω backwards compatibility, ενώ οι κάτοχοι της νέας κονσόλας θα αποκτήσουν την αναβαθμισμένη next-gen έκδοση του Control: Ultimate Edition. Μαζί, κυκλοφορεί και το Destruction AllStars, ένα αποκλειστικό παιχνίδι για τη νέα κονσόλα της Sony, το οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε για τους επόμενους δύο μήνες.

Να θυμίσουμε επίσης ότι έχετε λίγες ημέρες για να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου (μέχρι 1 Φεβρουαρίου), τα οποία περιλαμβάνουν το Shadow of the Tomb Raider και το Greedfall. Πως σας φάνηκε η λίστα του Φεβρουαρίου;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.