PlayStation VR: Μια από τις καλύτερες καινοτομίες του 2016 σύμφωνα με το TIME

Η Sony άργησε να μπει στην αγορά του VR συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της. Το PlayStation VR ήρθε μετά τα HTC Vive και Oculus Rift. Το VR headset διαφέρει από τον ανταγωνισμό ως προς τη βάση χρηστών που απευθύνεται. Το PlayStation VR έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους κατόχους του PS4, ενώ τα άλλα δυο είναι για PC gamers.

Tο περιοδικό TIME χαρακτηρίζει το PlayStation VR ως μια από τις καλύτερες καινοτομίες του 2016, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με το περιοδικό, η συσκευή παίρνει τον τίτλο λόγω της τιμής, είναι πολύ φθηνότερη ενώ δεν ζητά από τους gamers να φτιάξουν ισχυρά PC έτσι ώστε να υποστηρίζουν το headset.

Οι παίκτες που έχουν ήδη το PS4, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αγοράσουν το headset. Αντιθέτως οι κάτοχοι Oculus Rift και HTC Vive, είναι πιθανό να χρειάζονται αναβάθμιση στους υπολογιστές τους. Το TIME αναφέρει: “Το PlayStation VR της Sony έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με μια κονσόλα που έχουν ήδη εκατομμύρια άνθρωποι: το PlayStation 4”.

Μπορεί πράγματι το PlayStation VR να είναι μια καλή πρόταση από τη Sony, αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφερθεί ότι το Oculus Rift πήρε μια αναβάθμιση για να υποστηρίζει lower-end PCs. Η αγορά των VR φαίνεται πως εξελίσσεται σημαντικά και μένει να φανεί ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.

playstation vr time magazine, PlayStation VR: Μια από τις καλύτερες καινοτομίες του 2016 σύμφωνα με το TIME

playstation vr time magazine, PlayStation VR: Μια από τις καλύτερες καινοτομίες του 2016 σύμφωνα με το TIME

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος 31

Πήγα να το κοιτάξω απο κοντά σε ενα κατάστημα και ρώτησα και τιμή…

400 Ευρώ + 60 ευρώ η κάμερα, + ένα μικρό κουτί που περιέχει τον επεξεργαστή αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέριες και επίσης και Playstation 4.

Δεν παίζει στον υπολογιστή.

Με λίγα λόγια πας κοντά στο χιλιάρικο για ενα προιόν που ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και θέλει πολλή πολλή βελτίωση…

Άσε που πονέσανε τα μάτια μου με 2 τετράλεπτα λεπτά χρήσης.

Γιάννης

@Νίκος ,

καμια ελπιδα σε αυτη την χωρα!

Nick_GR

40fps σοβαρά με πονεσαν τα μάτια. (όχι τοσο καλή εμπειρία και το δοκίμασα σε ps4 προ). Και το hdr του προ ειναι απλά ενα φίλτρο απο οτι προσεξα που πίανει 1% της cpu. (οχι δεν ειμαι sony hater ισα ισα μου αρεσει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.