PlayStation VR: Έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Με επίσημη ανακοίνωση της η Sony επιβεβαιώνει ότι το σύστημα εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR για το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και στην Ελληνική αγορά.

Το PlayStation VR ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες από τη Sony, μέχρι σήμερα όμως δεν είχαμε εικόνα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το λανσάρισμα του, τον Οκτώβριο του 2016, στην Ελληνική αγορά θα γίνει παράλληλα με την κυκλοφορία του σε Βόρειο Αμερική, Ιαπωνία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αναφορικά με αυτό ο Χριστόφορος Σαραγάς, Senior Marketing & Sales Manager του PlayStation στην Ελλάδα δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες στις οποίες το PlayStation VR θα λανσαριστεί από την πρώτη ημέρα, επιτρέποντας στους Έλληνες gamers να μοιραστούν τις ίδιες εμπειρίες με τα μέλη της μεγαλύτερης gaming κοινότητας για κονσόλες”.

Σύμφωνα με τη Sony τον Οκτώβριο θα υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων τίτλων οι οποίοι θα συνεργάζονται με το PlayStation VR για να επιλέξει ο gamer. Επιπλέον αυτή η συλλογή θα επεκτείνεται συνέχεια μιας και υπάρχουν ήδη 230 εταιρείες παραγωγής και ανεξάρτητα studios που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης τίτλων του PlayStation VR.

Η Sony αναφέρει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν διαθέσιμα τουλάχιστον 50 παιχνίδια και μεταξύ αυτών απαριθμεί τα Eagle Flight (Ubisoft Entertainment), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood και PlayStation VR WORLDS (SCE WWS). Επιπλέον, το THE PLAYROOM VR*1 των SCE WWS θα είναι διαθέσιμο από το PlayStation Store σε όλους τους κατόχους του PS VR, ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του συστήματος.

PlayStation VR, PlayStation VR: Έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.