Πέμπτη
02/02/2017

Pokemon GO: Είχε 1 δισ. δολάρια έσοδα σε μόλις 7 μήνες

Το Pokemon GO κατάφερε να έχει έσοδα 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε μόλις 7 μήνες, πιο γρήγορα από κάθε άλλο παιχνίδι στην ιστορία του mobile gaming. Μόλις στα μέσα του Ιανουαρίου, τα έσοδά του ήταν στα 950 εκατομμύρια δολάρια, με την επέκτασή του να συνεχίζεται, αφού πριν μια εβδομάδα έκανε ντεμπούτο στην Νότιο Κορέα.

Ως μέτρο σύγκρισης, ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι όπως το Clash Royale δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, παρόλο που κυκλοφόρησε αρκετούς μήνες νωρίτερα και εξαργύρωσε την επιτυχία του Clash of Clans. Ωστόσο, παρόλο που το Pokemon GO κατάφερε αυτό το επίτευγμα τόσο νωρίς, είναι ενδιαφέρον να δούμε την συνέχειά του τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την στιγμή, το Pokemon GO έχει περίπου 1.5 με 2.5 εκατομμύρια δολάρια έσοδα την ημέρα, με το συγκεκριμένο ποσό να είναι αρκετά μικρότερο από το peak της εταιρείας, όταν και έβγαζε 18 εκατομμύρια την ημέρα. Η Niantic, η εταιρεία πίσω από το Pokemon GO κυκλοφόρησε πρόσφατα την Generation 2, η οποία περιλαμβάνει 100 νέα Pokemon, 86 νέες κινήσεις και κάποια game mechanics.

pokemon go one billion revenue

Πηγή 1,2

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η KnightRider λέει:

    Υποτίθεται ότι πέρασε η μόδα αυτή με το pokemon go

  2. Ο/Η A.N. λέει:

    πολλά πράματα υποτίθεται άλλα από ότι βλέπεις προφανώς όχι ;)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.