Pokemon GO: 2 εκ. δολάρια τα καθημερινά έσοδα, παρά την πτώση

Είναι γνωστό ότι το Pokemon GO δεν τα πάει αρκετά καλά, σε σχέση με την αρχική επιτυχία του, με τον αριθμό των χρηστών που πληρώνουν για να παίξουν να πέφτει συνέχεια. Όταν μια εταιρεία έχει μόνο ένα προϊόν για να βασιστεί οικονομικά, η πτώση των χρηστών δεν αποτελεί καλό νέο. Παρόλο όμως την πτώση, οι developers της εφαρμογής φαίνεται ότι έχουν ακόμη και σήμερα μεγάλα έσοδα.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η Niantic καταφέρνει να έχει έσοδα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων και 700.000 downloads κάθε μέρα. Το ποσό αυτό μπορεί να φαίνεται εξωφρενικό, αλλά αν το συγκρίνεις με τα 16 εκατομμύρια που έβγαζε την ημέρα στις αρχές μπορεί να φανεί μικρό. Όπως και να έχει όμως τα 2 εκατομμύρια την ημέρα είναι ένα ποσό το οποίο πολλοί developers θα ονειρεύονταν να είχαν.

Τώρα που η κατάσταση είναι πιο ομαλή, βλέπουμε ότι ίσως αυτοί οι αριθμοί είναι πιο αντιπροσωπευτικοί της αξίας του προϊόντος και όχι αυτό που έγινε στην αρχή. Εξαιτίας του μεγάλου hype και της «τρέλας» που υπήρξε στην αρχή, πολλοί χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή απλά για να δουν τι είναι και γρήγορα έχασαν το ενδιαφέρον τους. Αυτοί που έχουν παραμείνει τώρα, θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις ότι είναι η βάση παικτών του παιχνιδιού και πάνω σε αυτούς θα βασιστεί η εξέλιξή του.

Η Niantic φυσικά δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πάνω στο Pokemon GO app, θέλοντας να φέρει pet battles και trading, πράγματα που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των παικτών.

Niantic Pokemon GO income 2 millions, Pokemon GO:  2 εκ. δολάρια τα καθημερινά έσοδα, παρά την πτώση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mourgos1234

Αν δεν ειχαν βγαλει το tracking και κλεισει το pokenav δεν θα ειχε συμβει ποτέ η προαναφερομενη πτωση, η οποια ειναι απολυτα λογικη καθως δεν εχει καθολου πλακα να ψαχνεις κυριολεκτικα στα κρυφα. Προσωπικα εχω σταματησει να παιζω μεχρι να κανουν καποια αξιολογη αναβαθμιση. Επισης το bug που με την παραμικρη ειδοποιηση απο αλλη εφαρμογη κοβεται ο ηχος το παιχνιδιου, ακομη δεν το εχουν διορθωσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Niantic

Niantic: Απολύει 230 υπαλλήλους, ακυρώνει παιχνίδια NBA και Marvel

H Νiantic, η εταιρεία πίσω από το hit Pokemon Go, απέλυσε 230 υπαλλήλους, ένα χρόνο αφότου απέλυσε ακόμα 90 υπαλλήλους.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.