Pokemon GO: Την ημέρα του Halloween το πρώτο secret event;

Παρόλο που αρκετοί παίκτες Pokemon Go έχουν σταματήσει να παίζουν τον τίτλο της Niantic ή το κάνουν πολύ σπάνια, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι είναι καθημερινοί χρήστες και περιμένουν με ανυπομονησία τους developers να βάλουν νέα features, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία.

Ένα τέτοιο update του Pokemon GO, ίσως ήδη είναι στις iOS και Android συσκευές μας. Το update αυτό, λογικά θα είναι εκείνο που θα φέρει το πρώτο secret event του παιχνιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες το event αυτό θα γίνει την ημέρα του Halloween, που είναι στις 31 Οκτωβρίου, και ίσως κρατήσει παραπάνω από μία ημέρα.

Η μόνη ένδειξη που έχουμε για αυτό το «μυστικό» event, είναι ένα post της Niantic στο Facebook το οποίο αναφέρει τα εξής, «Με το Halloween να πλησιάζει, αναμένουμε οι εκπαιδευτές να αντιμετωπίσουν περισσότερα Pokemon στον πραγματικό κόσμο. Η AR κάμερα θα είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να αιχμαλωτίσεις και να μοιραστείς αυτές τις συναντήσεις με τους φίλους σου».

Με βάση αυτό το post, πρέπει να αναμένουμε κάποια unique Pokemon να κάνουν ντεμπούτο κατά την διάρκεια του Halloween, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να πιάσουν και να δείξουν στους φίλους τους. Αναμένουμε να δούμε τι έχει να μας δείξει η Niantic στις 31 Οκτωβρίου.

Pokemon Go Halloween Secret Event 31 Octomber, Pokemon GO: Την ημέρα του Halloween το πρώτο secret event;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Niantic

Niantic: Απολύει 230 υπαλλήλους, ακυρώνει παιχνίδια NBA και Marvel

H Νiantic, η εταιρεία πίσω από το hit Pokemon Go, απέλυσε 230 υπαλλήλους, ένα χρόνο αφότου απέλυσε ακόμα 90 υπαλλήλους.

Gear Niantic

Η Niantic παρουσιάζει πρωτότυπο AR headset με τον Snapdragon AR2 Gen 1

Στο Snapdragon Summit 2022, η Niantic παρουσίασε την τελευταία της έκδοση του AR headset της για εξωτερικούς χώρους.

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.