Pokemon Go spinn-off με πρωταγωνιστή τον Magikarp

Pokemon Magikarp, Pokemon Go spinn-off με πρωταγωνιστή τον Magikarp

Ύστερα από το Pokemon Go, που ακόμα και να μην κολλήσαμε μαζί του, αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση το περασμένο καλοκαίρι, ένα νέο spin-off, βασισμένο αποκλειστικά στο Pokemon Magikarp έκανε την εμφάνισή του.

Ο λόγος για το Pokemon: Magikarp Jump, ένα παιχνίδι που ο βασικός του σκοπός είναι ο παίκτης να ψαρέψει, να προσέξει και να εκπαιδεύσει Magikarps (αυτό το ψαροPokemon που εν τέλει γίνεται μεγάλος και τρανός Gyarados) προκειμένου να πηδάνε πιο ψηλά!. Στην προκειμένη, οι Magikarps παραμένουν στην αρχική τους εκδοχή και δεν μετατρέπονται (τουλάχιστον προς το παρόν).

Οι παίκτες μπορούν να ψαρέψουν Magikarps σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, ενώ αφού φτάσει την πίστα 20, το Magikarp αποσύρεται αλλά αφήνει πίσω του έναν απόγονο, πιο δυνατό.

Η εφαρμογή έχει απλά γραφικά ενώ και ο τρόπος παιχνιδιού απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με ένα βασικό “πλήκτρο”, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να ταΐζει και να εκπαιδεύει το Magikarp.

Μάλιστα, στο παιχνίδι κάνουν εμφανίσεις κι άλλα Pokemon όπως ο Pikachu κι ο Slowpoke, τα οποία θα δίνουν στο Magikarp κάποια bonus.  Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android και στο iOS.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store