Pokemon Masters: Το νέο mobile game θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Pokemon, Pokemon Masters: Το νέο mobile game θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Το Pokemon Go της Niantic κυκλοφόρησε το 2016 με τους παίχτες να δείχνουν ενεργά την αγάπη τους για τα Pokemon. Τρία χρόνια μετά οι παίχτες του πρώτου παιχνιδιού που χρησιμοποιούσε την AR τεχνολογία στο κινητά είναι σχετικά λίγοι.

Σύμφωνα με πληοροφορίες το επόμενο μεγάλο Pokemon παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές το καλοκαίρι και σύμφωνα με την DeNA, το παιχνίδι θα ονομάζεται Pokemon Master.

Η DeNA έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη αρκετών παιχνιδιών της Nintendo όπως το Super Mario Run και Fire Emblem: Heroes το Pokemon Masters όμως θα είναι το πρώτο δικό της παιχνίδι. Επιπλέον, βοηθάει στην ανάπτυξη του επερχόμενου Mario Kart Tour mobile παιχνιδιού.

Το Pokemon Masters θα λάβει χώρα σε ένα τεχνητό νησί ονόματι Pasio όπου οι εκπαιδευτές θα έχουν τον έλεγχο ενός συγκεκριμένου Pokemon που θα επιλέξουν. Θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν και με άλλους εκπαιδευτές με σκοπό την “καταστροφή” των αντιπάλων σε 3vs3 μάχες. Το σύστημα μάχης θα διαφέρει με αυτό του Pokemon Go. Η μάχη δεν θα έχει την μορφή όπου περιμένεις ο αντίπαλος να τελειώσει την κίνηση του. Η μάχη θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο και θα βασίζεται στα cooldown των abilities.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δωρέαν και σε αυτήν την περίπτωση φυσικά θα έχει in-app purchases.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Ωραία ολα αυτα ρε μάγκες μου! Ναι κάτι καινούριο κτ «διαφορετικό» αλλα να σας πω ενα μυστικό για να αυξηθούν τα έσοδα σας, βγάλτε ενα παιχνίδι σαν τις πρώτες κασέτες που βάζαμε στα gameboy! Τις Crystal, red, green και γω δν ξέρω πόσες ακομα! Αυτα τα νοσταλγικά παιχνίδια αλλα και ταυτόχρονα πρωτότυπα και διαφορετικά απο ολα αυτα τα κακοστημενα παιχνίδια!

Μιχάλης

Αυτο υπαρχει εδω και χρονια μεσω emulatrors για το κινητο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games Pokemon

Pokémon Red: Αναβιώνει ως παιχνίδι μέσα στο avatar χρήστη του Twitter

Ένας προγραμματιστής κατάφερε να δημιουργήσει μία έκδοση του Pokémon Red η οποία τρέχει μέσα στο avatar του, στο Twitter.

Business Nintendo Pokemon

20 χρόνια μετά, η κάρτα του δημοφιλούς Pokemon Kadabra μπορεί να επιστρέψει

Ο Uri Geller κάνει πίσω 20 χρόνια μετά το γνωστό ban της κάρτας του δημοφιλούς Pokemon Kadabra και επιτρέπει την επανεκτύπωση νέων καρτών.