Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Pokemon Ash Ketchum, Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από την the Pokémon Company σήμερα, έρχεται αφού ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Pokémon Ultimate Journeys που προβλήθηκε στην Ιαπωνία. Μετά από μια σκληρή μάχη μεταξύ Ash και Shield ‘s Leon, το νεαρό αγόρι από το Pallet Town αναδείχθηκε θριαμβευτικά στο πρωταθλητής στο Masters Eight Tournament των Pokémon. Ο Pikachu του Ash νίκησε έναν Charizard που άνηκε στον Leon, που θα τον θυμάστε ως εκπαιδευτή στα Pokémon Sword και Pokémon Shield.

Πλέον ο Ash κατάφερε να γίνει ο Δάσκαλος των Pokémon που λαχταρούσε από την ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι του το 1997. Το κοινό παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για το αγόρι από το Pallet Town.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexg

μας εβγαλες τα ματια με το google translate ρε NPC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games Pokemon

Pokémon Red: Αναβιώνει ως παιχνίδι μέσα στο avatar χρήστη του Twitter

Ένας προγραμματιστής κατάφερε να δημιουργήσει μία έκδοση του Pokémon Red η οποία τρέχει μέσα στο avatar του, στο Twitter.

Business Nintendo Pokemon

20 χρόνια μετά, η κάρτα του δημοφιλούς Pokemon Kadabra μπορεί να επιστρέψει

Ο Uri Geller κάνει πίσω 20 χρόνια μετά το γνωστό ban της κάρτας του δημοφιλούς Pokemon Kadabra και επιτρέπει την επανεκτύπωση νέων καρτών.

Games Android iOS Pokemon

Pokemon Go: Τέλος η υποστήριξη συσκευών με iOS 10/11 και Android 5

Oι παίκτες δε θα χάσουν μόνο την πρόσβαση στο παιχνίδι, αλλά ούτε θα μπορούν να ξοδέψουν ή να χρησιμοποιήσουν τα PokeCoins τους.