Pokemon Sun & Moon: Έκαναν νέο ρεκόρ προπωλήσεων για την Nintendo

Τα παιχνίδια Pokemon για κονσόλες υπάρχουν αρκετά χρόνια, πριν ακόμη κυκλοφορήσει το Pokemon GO. Για αυτό τον λόγο, μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Pokemon GO οφείλεται στους προκατόχους του, αλλά από ότι φαίνεται θα ανταποδώσει την χάρη αυτή.

Σύμφωνα με την Nintendo, τα πολυαναμενόμενα Pokemon Sun & Moon για το 3DS, είναι αυτή την στιγμή τα παιχνίδια με τις περισσότερες προπωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. Αν συλλογιστεί κανείς την ιστορία της και τους τίτλους που έχει κυκλοφορήσει, θα λέγαμε ότι αυτό είναι ένα άκρως εντυπωσιακό γεγονός. Σε αυτό το ρεκόρ έχει συνεισφέρει λογικά και το Pokemon GO με το hype που είχε δημιουργήσει.

Τα Pokemon Sun & Moon, εκτός από το ρεκόρ προπωλήσεων, έσπασαν και το ρεκόρ του πιο κατεβασμένου demo παιχνιδιού στο Nintendo 3DS μέχρι σήμερα. Τα downloads ξεπέρασαν τα 3.5 εκατομμύρια, με τον αριθμό αυτόν να ανεβαίνει συνεχώς.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Pokemon Sun & Moon θα είναι στις 18 Νοεμβρίου για την Ιαπωνία και την Βόρειο Αμερική, ενώ στην Ευρώπη θα έρθουν λίγες μέρες αργότερα, στις 23 Νοεμβρίου.

Pokemon GO Pokemon Sun and Moon release hype pre-orders record, Pokemon Sun & Moon: Έκαναν νέο ρεκόρ προπωλήσεων για την Nintendo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store