Το Pro Evolution Soccer 2012 παίζει “πραγματικό ποδόσφαιρο” [video]

Όπως περιμέναμε ότι θα κάνει μια από αυτές τις μέρες, η Konami ανακοίνωσε επίσημα το Pro Evolution Soccer 2012. Στόχος της να μας δώσει ένα παιχνίδι που μοιάζει με αυτό που βλέπουμε όταν πάμε στο γήπεδο ή όταν βλέπουμε ματς στην τηλεόραση, ένα παιχνίδι που παίζεται ενστινγκτωδώς και ομαδικά.

Αυτό το πετυχαίνει με τη νέα AI engine που διαθέτει το PES 2012, το νέο cursor switching system που σας επιτρέπει να επιλέγετε οποιονδήποτε παίκτη με τον δεξί αναλογικό, το βελτιωμένο σύστημα επαφών μεταξύ των παικτών και άλλα στοιχεία. Ας μην σας τα πολυλογώ, αφού παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εκτενέστατο βίντεο του παιχνιδιού, στο οποίο ο ίδιος ο Shingo ‘Seabass’ Takatsuka, o «πατέρας» του PES, παρουσιάζει τι μας περιμένει στη φετινή έκδοση. Το PES 2012 αναμένεται το φθινόπωρο για PS3, Xbox 360, PC, Wii, PSP και PS2.

, Το Pro Evolution Soccer 2012 παίζει “πραγματικό ποδόσφαιρο” [video]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Πειτε τον κινεζο αν δεν εχει κ φετος την Αρειαναρα θα παρω το φιφα 12.Αιντε να πουμε.

Ηλίας

το pes ποτε δεν θα νικησει την fifa σε ρεαλιστικοτητα…

alex

κάποτε τα ίδια λέγαμε για το fifa αλλά είδαμε πόσο βελτιώθηκε,οπότε ποτέ μην λές ποτέ.

Γιώργος

Παδια το pes ειναι παντα 30 σκαλες πανω απο το fifa γιαυτο και τα νουμερα το πωλησεων τους εχουν τεραστια διαφορα

kostas giagias

Από το 2010 to PES βελτιώνεται αρκετά και πλησιάζει το FIFA (σε κάποια είναι μία έκδοση πίσω).

Ειδικά οι εκδόσεις 2010 και 2011 των 2 παιχνιδιών είχαν χωρίσει και τους παίκτες ανάλογα με το στυλ τους. Οσοι ήθελαν ρεαλισμό, team-work, και δυνατές άμυνες ήταν με το FIFA. Οσοι ήθελαν μεγάλα σκορ παίκτες που περνουν όλους τους αντιπάλους και γενικά πιο arcade…. ήταν με το PES.

Dias

Ότι αφορά τις πωλήσεις… το pro πίσω είναι ότι αφορά τα περσινά νούμερα

Fifa 10
Playstation 3: 3.41εκ παγκοσμίως
Xbox 360: 2.64εκ παγκοσμίως
Playstation 2: 1.23εκ παγκοσμίως
Wii: 0.85εκ παγκοσμίως

Pro Evolution Soccer 2010
Playstation 3: 2.19εκ παγκοσμίως
Playstation 2: 1.17εκ παγκοσμίως
Xbox 360: 0.76εκ παγκοσμίως

Γιώργος Τσ.

Η ρεαλιστικότητα του FIFA 2011 δεν συγκρίνεται με το PES, αλλά το PES πάντα είχε αυτό το “κάτι” που σε τραβάει…Το στυλ παιχνιδιού, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όσο το FIFA, αλλά…το όλο πακέτο είναι αρκετά καλύτερο για τους περισσότερους…

Κωστής

Ποιο FIFA βρε…Pro και ξερό ψωμί! 😉

eddy

Θυμαμαι το fifa 96/97 πρεπει να ηταν με ελληνικη περιγραφη,οπου τραβουσες σουτ απο την αμυνα σου και εβαζες γκολ,η το αλλο που ετρεχες ρε παιδι μου μονος σου και ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιζοταν ο αντιπαλος απο το πουθενα και τρομαζες πραγματικα οχι αστεια..!! πολυ πλακα!!
Παιδια το PRO ΕΙΝΑΙ PRO και θα μινει PRO!!!
ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ στο προ τρεχουν η παιχτες οπως τρεχουν το 95% των αθλητων. Ενω στο φιφια τρεχουν ολλοι σαν τον ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ του ΠΑΟΚ,ημαρτον πια.!!!!!!!!

Alan

Ακόμα θα βγαίνει για PS2!!! OMG…

ZamanFu

ότι έχει το PRO 2012 το είχε το FIFA 2010-2011.Το Pro είναι για αυτούς πού δεν ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο(ηλεκτρονικά τουλάχιστον)για να σου βγάζει από μονό του την προωθημένη ακριβώς μπροστά σου η την σέντρα ακριβώς στο κεφάλι έλεος δλδ.

FIFA για μια ζωή!!!

Αλέξης

+1 to ZamanFu…:P

πετρος

ποσες λειτουργιες εχει κλεψει το φιφα απο το προ? και για την ακριβεια το winning eleven, την ιαπωνικη εκδοση του προ… πχ become a legend-be a pro, master league και αλλα…

Γιώργος

Μέχρι και τραγούδι έχει το προ
Απο το σπίτι δεν θα βγω πινω μπαφους και παίζω προ
Dias όσον αφορά τις πωλήσεις αν πουλαγε πιο πολύ δεν θα βλέπαμε και τουρνουά φιφα;

Dias

Τα κολλήματα που έχει ο Έλληνας πάντα ήτανε γνωστά… εδώ πρώτη ήταν η Nintendo και μεσουρανούσε στην Ελλάδα το Sega Saturn… έτσι είναι κ με το Pro… μην κολλάτε στο Fifa 97 που εννοείται ήταν στα πρώτα στάδια το gameplay κ αντιγραφές γίνονται παντού… όλα τα smartphones αντιγραφές του iPhone είναι κυρίως αλλά πουλάνε γιατί είναι καλύτερες.
Το τραγούδι για το Pro δεν μου λέει κάτι και για ότι θες έχουν κάνει τραγούδια πλέον… ας είμαστε λίγο ρεαλιστές… αυτή τη στιγμή το Fifa είναι καλύτερο κ οι παίχτες τρέχουν σαν “άνθρωποι” όχι σαν μια ενδεκάδα από Usain Bolt που διασχίζεις όλο το γήπεδο με ένα παίχτη… κ ο τερματοφύλακας πνίγει οτι περάσει λίγο πιο πάνω από το ύψος του με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών προς το κεφάλι του… ας μην κοροιδευόμαστε λοιπόν το καθένα είχε την εποχή του… όπως και η AMD κάποτε ξεπερνούσε την Intel… μπορεί η Konami να αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού και να γίνει καλύτερο από το Fifa.

Αλέξης

Οπα οπα παιδια….μην το παρακανουμε…πετρος το fifa 2008 που στην ουσια βγηκε το 2007 ειχε το “be a pro”….ενω το winning eleven εβαλε την αντιστοιχη λειτουργια “become a legend” το 2009…
Και Γιώργος το pro εφαγε τρομερη προωθηση απο το τραγουδι των locomondo και μην το αρνηθεις…οσο για τα τουρνουα fifa που λες οτι δεν γινονται…κανεις λαθος…σαφως και γινονται…απλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως το pro καθως το pro εχει μεγαλυτερη απηχηση στην Ελλαδα… αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με τις παγκοσμιες πωλησεις….
Φιλικα παντα

akis

Γεια σου αδερφε Δημητρη βαμος αρης ρεεεε!

ΧΡΙΣΤΟΣcyp

εγω μεχρι το 2010 δεν μου αρεσε καθολου το fifa αλλα το 2011 ειναι το καλυτερο παιχνιδι ποδοσφαιρου που εχω παιξει με τελεια γραφικα και ειναι πολυ πιο αλιθινη απο το pro χθες βραδυ επεζα pro και βγηκα με τον τερματοφυλακα ενας προσ ενα και χωρις να ακουμπισω καν τον τερματοφυλακα εδωσε penalty ποσο ψεμα!!! fifa <3

Γιώργος

Αλέξη Στην Ελλάδα το φιφα είναι πεθαμενο σε σχέση με το προ στις άλλες χώρες δεν ξέρω κοιτά όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι θες να είναι ευχαριστώ και να μπορείς να το παίξεις το φιφα μπορεί να μοιάζει πιο κοντά στην πραγματικότητα αλλά είναι δύσκολο και αυτό σε κάνει να βαριέσαι όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχουν βαθμό δυσκολίας αλλά όχι τόσο πολύ

πετρος

αλεξη κανεις λαθος… το φιφα εβαλε τη λειτουργια ενα χρονο πριν το PES το 2008 ενω το winning eleven που ειναι της ΚΟΝΑΜΙ στη ιαπωνια το εβαλε ενα χρονο πιο πριν το 2007 δοκιμαστικα για να δει αξιολογησεις…

Αλέξης

πετρο με συγχωρεις….και εχεις δικιο….
https://en.wikipedia.org/wiki/J-League_Winning_Eleven_2007_Club_Championship

KoulisHHH

Καλά ο τίτλος είναι απλά έλεος…

πετρος

παντως ειναι διαφορετικα παιχνιδια και αναλογα με το γουστο σου… πχ εμενα δε μαρεσει το φιφα, αλλοι τρελενονται…

Aris

Πιστεύω και θα συμφωνήσω με την άποψη ό,τι όλα έχουν την εποχή τους. Το PES μεσουρανούσε τις χρονιές ’06-’07-’08-’09 και υπερτερούσ κατά την γνώμη μου του fifa. Όμως, η υπεροχή του PES μόνο αυτά τα χρόνια κράτησε. Μιλάει ένας gamer που την τελευταία δεκαετία έχει παίξει ”πορωμένα” και τα δύο παιχνίδια. Πέρσυ και φέτος, το fifa κατά την γνώμη μου πάντα, επανέκτησε την κορυφή, δεν συγκρίνεται με το PES για πολλούς λόγους που όλοι μπορείτε να τους διαπιστώσετε αρκεί να παίξετε και τα δύο παιχνίδια. Φέτος, αγόρασα και τα δύο και για το pro έκλαψα και κλαίω ακόμα τα 60 ευρώ που έδωσα και τονίζω πως μιλάω αντικειμενικά αυτή την στιγμή, δεν υπερασπίζομαι καμία ΕΑ και καμία ΚΟΝΑΜΙ. Αν προσέξετε, παλαιότερα όλοι γύρω σας παίζανε PES, τώρα όλοι γύρω σας παίζουν fifa. Αλλάζουν οι καιροί. Πάντως, να θυμήσω και τα ”επαναστατικά” fifa της ΕΑ όπως το fifa 2003 που σε σχέση με το 2002 ήταν 10 φορές καλύτερο ή το φετινό fκαι το περσινό fifa. Πάντως ο καθένας μπορεί να έχει την προτίμησή του, προτιμά ίσως αυτό που έχει συνηθίσει να παίζει, αν και πιστεύω πως για gamers που δεν έχουν πρόβλημα και κόλλημα προσαρμογής το fifa είναι πολύ πιο… Συνέχεια »

nick

pro for ever

George

ξερει κανεις αμα εχει Την Αρειαναρα Στο PES 12???

ektoras

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

notinio

παιδια sorry αλλα το fifa ειναι πολυ λιγο μπροστα στο pro…συμφωνω με τον κωστη[ΜΑΥΡΟΣΚΥΛΟ ]

xrhstos-95

notinio εχεις απολυτο δικιο…στο προ 12 9α τρως ακομα μεγαλυτερες ηττες απο τον χρηστο-95
…χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχα

giwrgos

Εγώ από φίφα ξεκίνησα και αργότερα κόλλησα με το προ.Τα τελευταία χρόνια αγοράζω μόνο προ.
Ξέρεται αν στο φίφα έχει ελληνικό πρωτάθλημα?

babis-3-

μακαρι να εχει ΤΟΝ ΑΡΗ αλλιωσ……

FORO-XRISTOS

σιγα μην εχει τον αρουλη που ουτε uefa δν βγηκε…σταματιστε με τα σχολια περι ομαδας εδω σχολιαζουμε το προ!

ToTiS

to pro einai pio alithino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.