Pro Evolution Soccer 2016: Επίσημη ανακοίνωση και video teaser

Η Konami Digital ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι της πιο δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών ποδοσφαίρου, Pro Evolution Soccer (PES). To PES 2016 αν και βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης, η Konami δε δίστασε να κυκλοφορήσει ένα video teaser με τον νέο της Star στο εξώφυλλο, Neymar Jr.

Η επίσημη ανακοίνωση και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σήμερα, όποτε και θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και ίσως δούμε κάποιο εκτενές video με δράση από αγώνες.

Update: Προστέθηκε το επίσημο PES 2016 E3 Trailer

Για όσους αποφασίσουν να προπαραγγείλουν το παιχνίδι από τώρα, καθώς η εταιρεία έχει εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς ακόλουθους σε όλο τον κόσμο, ο Neymar Jr. θα δίνεται δώρο. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι όσοι ξεκινήσουν το mode ultimate-team management θα έχουν στο roster της ομάδας τους το Βραζιλιάνο Super Star της Barcelona.

Αυτό που ακόμα δεν είναι σίγουρο, είναι σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι. Αν η πολιτική της εταιρείας παραμείνει η ίδια, τότε πολύ πιθανό να δούμε το PES 2016 όπως και το προηγούμενο, σε PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One.

Pro Evolution Soccer 2016: Επίσημη ανακοίνωση και video teaser, Pro Evolution Soccer 2016: Επίσημη ανακοίνωση και video teaser

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

PES <3

tech21man

δεν το λες και tv grade στα γραφικα. Δεν ξερω γιατι με τα ποδοσφαιρακια. Ειναι τα χρωματα? Το πληθος των παικτων? Στο nba απο το 2k7 σε καλη οθονη μπερδευες κοσμο (αν δεν πετυχαινε κανα close up σε λευκο παικτη στα δοντια ειδικα) και νομιζε οτι εβλεπε ματς…Εδω, τσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.