Project Mara: Ο ρεαλισμός απογειώνεται στο Xbox Series X


H Ninja Theory μας δίνει μία ματιά στο επερχόμενο horror game της με την ονομασία Project Mara, το οποίο θα δούμε στο Xbox Series X και φαίνεται… τρομακτικά ρεαλιστικό. Το νέο παιχνίδι είναι ένα από τα πολλά, μικρά project της Ninja Theory και θέλει να μας δώσει μία “γειωμένη αναπαράσταση” του ψυχικού τρόπου.

Το πείραμα της Ninja Theory θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε ένα ενιαίο διαμέρισμα, το οποίο η ομάδα ανάπτυξης στοχεύει να αναδημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά μπορεί. Τα υλικά του Project Mara μπορεί να φέρουν ρεαλιστική φθορά στις άκρες, χνούδια και άλλες περίπλοκες λεπτομέρειες. Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στην πλήρη σάρωση του πραγματικού διαμερίσματος μέσω αισθητήρων LiDAR.

Project Mara, Project Mara: Ο ρεαλισμός απογειώνεται στο Xbox Series X

Η τεχνολογία γραφικών του Project Mara δε θα μείνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Η Ninja Theory σκοπεύει να επαναχρησιμοποιήσει τα συστήματά της σε μελλοντικούς τίτλους για ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό στα παιχνίδια της τρέχουσας γενιάς. Να θυμίσουμε πως το studio, το οποίο ανήκει πλέον στη Microsoft, αναπτύσσει ταυτόχρονα και το Hellblade 2.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.