Xmas προσφορά: The Last of Us Part II και χειριστήριο PlayStation 4 με 59,90€

Games

Μία ακόμη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Sony, με χειριστήριο PlayStation 4 και το παιχνίδι The Last of Us Part II μόνο με 59,90 ευρώ.

PlayStation 4

Μία ακόμη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Sony, με χειριστήριο PlayStation 4 και το παιχνίδι The Last of Us Part II μόνο με 59,90 ευρώ. Μετά την προσφορά με PS4 από 299 ευρώ, η Sony δίνει άλλη μία για την Ελληνική αγορά, η οποία είναι διαθέσιμη στις αλυσίδες καταστημάτων.

Sony Dualshock 4 Controller Black v2 – gift + The Last of Us Part II Standard Edition – Πλαίσιο
Sony Dualshock 4 Controller Black V2 (Gifting Packaging) μαζί με The Last of Us Part 2 Standard Edition – Sony Center

Η προσφορά φαίνεται να έχει εξαντληθεί στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ σε MediaMarkt και Public δεν υπάρχει καν. Δε γνωρίζουμε για διαθεσιμότητα καταστημάτων, όμως αν έχετε PlayStation 4 και θέλετε ένα δεύτερο DualShock 4 χειριστήριο σίγουρα είναι μία πολύ καλή προσφορά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Τελευταία ενημέρωση: 18/12/20 21:03

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Opinion + deals κάθε Παρασκευή

Το καλύτερο newsletter τεχνολογίας

Γίνε μέλος