Μία ακόμη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Sony, με χειριστήριο PlayStation 4 και το παιχνίδι The Last of Us Part II μόνο με 59,90 ευρώ.
Μία ακόμη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Sony, με χειριστήριο PlayStation 4 και το παιχνίδι The Last of Us Part II μόνο με 59,90 ευρώ. Μετά την προσφορά με PS4 από 299 ευρώ, η Sony δίνει άλλη μία για την Ελληνική αγορά, η οποία είναι διαθέσιμη στις αλυσίδες καταστημάτων.
Η προσφορά φαίνεται να έχει εξαντληθεί στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ σε MediaMarkt και Public δεν υπάρχει καν. Δε γνωρίζουμε για διαθεσιμότητα καταστημάτων, όμως αν έχετε PlayStation 4 και θέλετε ένα δεύτερο DualShock 4 χειριστήριο σίγουρα είναι μία πολύ καλή προσφορά.
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.
Share:
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.
Η Santa Monica Studio ετοιμάζει νέα franchise στο σύμπαν του God of War με πρωταγωνίστρια τη Λάουφεϊ. Ανακοίνωση πιθανή το καλοκαίρι, κυκλοφορία το 2027.
Η Nvidia παρουσίασε μοναδική RTX 5090 Pragmata Edition με εικαστικό από το sci-fi της Capcom, με πρωταγωνιστές τους Hugh και Diana. Δεν θα κυκλοφορήσει εμπορικά.
Σχόλια