PS 5 DualSense: Λειτουργεί με το PlayStation 3, όχι όμως με το PS 4


Ένα ενδιαφέρον πείραμα μας δείχνει ότι το χειριστήριο DualSense του PS 5 δουλεύει με το PlayStation 3, όχι όμως με το PlayStation 4. Το κανάλι MidnightMan ανέβασε ένα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο, στο οποίο προσπαθεί να δει πως ακριβώς και με ποιες συσκευές δουλεύει το νέο χειριστήριο της Sony.

Αρχικά, βλέπουμε πως το DualSense δε δουλεύει με το PS 4, ούτε ασύρματα ούτε ενσύρματα. Στη συνέχεια ο δημιουργός προσπαθεί να το συνδέσει με iPhone και Mac υπολογιστές μέσω Bluetooth, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Windows υπολογιστής του φαίνεται πως το βρίσκει, αλλά και πάλι το χειριστήριο του PlayStation 5 φαίνεται να μη λειτουργεί. Σε μία τελευταία προσπάθεια, μέσω της εφαρμογής Remote Play, το PlayStation 4 αναγνωρίζει το χειριστήριο, μόνο όμως όταν είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο PC.

DualSense, PS 5 DualSense: Λειτουργεί με το PlayStation 3, όχι όμως με το PS 4

Μετά από όλα αυτά τα πειράματα, ο δημιουργός κάνει μία τελευταία απόπειρα: να συνδέσει το DualSense με το PlayStation 3. Το αποτέλεσμα μας εκπλήσσει, καθώς παίζει 100% με την παλαιότερη κονσόλα της Sony, μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Αυτό που σημειώνει και ο ίδιος ο δημιουργός είναι πως φαίνεται περίεργο το χειριστήριο να υποστηρίζει δύο γενιές πίσω, αλλά όχι την προηγούμενη γενιά. Όπως και να έχει, ήδη εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι δεν θα υπάρχει συμβατότητα με το PlayStation 4, οπότε δεν είναι κάτι που θα μας στεναχωρήσει τώρα.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.