Οι δημιουργοί του PS Jailbreak συστήνουν προσοχή στις… απομιμήσεις

Μέσα σε λίγες μέρες το PS Jailbreak έχει γίνει το νέο μεγάλο θέμα του ίντερνετ και δικαίως. Το μέχρι τώρα αδιαπέραστο PS3 φαίνεται πως υπέκυψε στην εν λόγω USB συσκευή και μπορεί να τρέχει πειρατικά παιχνίδια, προς το παρόν τουλάχιστον. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ήδη κάποιοι πρόλαβαν να το αντιγράψουν και έχουν κυκλοφορήσει συσκευές-κλώνους.

, Οι δημιουργοί του PS Jailbreak συστήνουν προσοχή στις… απομιμήσεις

Συνέπεια αυτού είναι οι δημιουργοί του PS Jailbreak να συστήνουν προσοχή στις… φτηνιάρικες απομιμήσεις. Αυτοί λοιπόν που προωθούν την πειρατία, προσπαθούν να αποτρέψουν την ανάλογη «κλοπή» του δικού τους προϊόντος. Μάλιστα. Όπως και να ‘χει, λογικά το PS Jailbreak θα αποτελέσει κι αυτό παρελθόν όταν η Sony βγάλει το επόμενο firmware update του PS3.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κ

Κώστα,διόρθωση! από ότι διάβασα από τους κατασκευαστές του Jailbreak, η αναβάθμιση της κονσόλας δεν θα επιρεάζει τίποτα διότι το flashάκι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά απ’ότι άλλο ξέρουμε! ανοίγει πριν καν ανοίξει το PS3 και bootάρει πριν το PS3! ουσιαστικά,κάνει backup τα παιχνίδια στον σκληρό.οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση!

REDODIN7

Στην Ελλαδα ποτε θα ερθει ???

thanasiscool

kalo padia kai afto dioti tha mporoume na xonoume perisotera game sto pc mas xoris na xriazete na xalame mia periousia xrimaton gia na ta apoktisoume

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.