PS Plus: Προσφέρει 17 νέα δωρεάν παιχνίδια σε PS4 και PS5 για το Φεβρουάριο

ps plus, PS Plus: Προσφέρει 17 νέα δωρεάν παιχνίδια σε PS4 και PS5 για το Φεβρουάριο

Η Sony ανακοίνωσε τους νέους τίτλους παιχνιδιών που θα κάνει προσβάσιμους στις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσω του PlayStation Plus την ερχόμενη εβδομάδα. Και είναι 17.

Αυτή τη στιγμή, η σειρά δωρεάν τίτλων της Sony για το PS Plus τον Φεβρουάριο του 2023 περιλαμβάνει τα Mafia: Definitive Edition, Evil Dead: The Game, OlliOlli World και Destiny 2: Beyond Light.

Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για όλες τις συνδρομές του PS Plus, ενώ τώρα μάθαμε ποιους τίτλους θα αποκτήσουν τα μέλη PS Plus Premium και Extra εντός των επόμενων ημερών.

Συνολικά, το PS Plus προσθέτει 17 ακόμη παιχνίδια στον εκτεταμένο κατάλογό του την επόμενη εβδομάδα στις 21 Φεβρουαρίου. Από αυτά, 13 είναι εγγενή για PS4 και PS5, ενώ τα άλλα τέσσερα είναι “Classics” που προέρχονται από παλαιού τύπου πλατφόρμες PlayStation.

Οι πιο αξιοσημείωτες νέες προσθήκες που έρχονται την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνουν τα Horizon Forbidden West, The Quarry, Resident Evil 7 και Borderlands 3. Η προσθήκη του Forbidden West, ειδικότερα, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση καθώς δείχνει την προθυμία της Sony να προσθέσει σημαντικούς τίτλους πρώτου κατασκευαστή στο PS Plus περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη τους κυκλοφορία.

Όσον αφορά στα κλασικά, η Sony θα προσθέσει δύο ξεχωριστά RPG από την εποχή του PS1 με το The Legend of Dragoon και το Wild Arms 2. Το Legend of Dragoon, συγκεκριμένα, είναι ένα παιχνίδι το οποίο οι οπαδοί του PlayStation θέλουν εδώ και καιρό να δουν να επιστρέφει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.