PS4: Νέα έκδοση 1ΤΒ στην Αγγλία με το Players Mega Pack Bundle

Το Playstation 4 κάνει δυναμική επιστροφή αυτή τη σαιζόν με μια απίστευτη προσφορά για τους φίλους Gamers. Κυκλοφόρησε ήδη στην Αγγλία το Players Mega Pack Bundle με τρεις Remastered τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα: Uncharted: The Nathan Drake Collection, God of War III και το The Last of Us.

Και οι τρεις τίτλοι (πέντε games) ήταν ψηλά, κατά την κυκλοφορία τους, σε πωλήσεις και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές gaming στο PS3. Επομένως είναι πάρα πολύ λογικό αυτοί οι τίτλοι να επιστρέψουν για το PS4, απευθυνόμενοι είτε σε νέο κοινό που δεν είχε την κονσόλα PS3, είτε σε παλιό κοινό που επιθυμεί να ξαναπαίξει τα παιχνίδια με νέα μηχανή γραφικών, σε Full HD ανάλυση, περισσότερα και ποιοτικότερα textures με σταθερά FPS περί τα 60 στον αριθμό.

Το Bundle αυτό θα είναι διαθέσιμο κατά τα τέλη του μήνα σύμφωνα με τις φήμες, προς αρχές του επομένου για την αγοραστική σαιζόν των Χριστουγέννων, όπως είναι λογικό. Η τιμή είναι στα 419,99 ευρώ (μετά από μετατροπή κατά προσέγγιση), ενώ για την Αγγλία που ήδη κυκλοφορεί στο Gamestop UK η τιμή είναι στις 289,99 λίρες Αγγλίας.

PS4: Νέα έκδοση 1ΤΒ στην Αγγλία με το Players Mega Pack Bundle, PS4: Νέα έκδοση 1ΤΒ στην Αγγλία με το Players Mega Pack Bundle

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Καλησπερα σας! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το συγκεκριμενο πακετο θα βγει 100% στην Ελλαδα (προκειται για μια πολυ καλη προσφορα) και αν ναι, ποτε θα ειναι διαθεσιμο και πως θα μπορεσω να το προμηθευτω; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Spartacus: Σύντομα η αποκάλυψη του Game Pass της Sony

Οι φήμες ότι η Sony ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που έχει την κωδική ονομασία Spartacus υπάρχουν εδώ και καιρό.

Internet Apple Apple TV PS4

Apple TV+: Τρεις μήνες δωρεάν δοκιμή για τους κατόχους PS4

Η Sony ενημέρωσε τους κατόχους PS4 ότι μπορούν, αν θέλουν, να δοκιμάσουν το Apple Tv+ για τρεις μήνες δωρεάν στην κονσόλα τους.

Games PS4 Sony Xbox One

Capcom: Στο νέο παιχνίδι… βρέχει δεινόσαυρους

Το Exoprimal είναι το νέο παιχνίδι της Capcom, στο οποίο άνθρωποι με μεταλλικές στολές που αντιμετωπίζουν ορδές δεινοσαύρων.

Games PS4 Xbox One

Resident Evil 2/ 3/ 7: Λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις επόμενης γενιάς αργότερα στη χρονιά

Η Capcom σκοπεύει να κυκλοφορήσει δωρεάν ενημερώσεις γραφικών για τα remakes του Resident Evil 2 και του Resident Evil 3, μαζί με το Resident Evil 7.