Παρασκευή
15/11/2013

PlayStation 4, το UI της κονσόλας σε 9λεπτο επίσημο video

Το PlayStation 4 είναι μία πραγματικότητα πια στις ΗΠΑ και η Sony μας αποκαλύπτει σε ένα video 9 λεπτών, με την βοήθεια του Vice President της Sony Network Entertainment, Eric Lempel το UI της συσκευής. Ο κ. Lempel παρουσιάζει το περιβάλλον χρήσης του PlayStation 4, τα δυναμικά μενού, τα social feeds που λαμβάνουν δεδομένα από τους λογαριασμούς του χρήστη στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, το επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης του Playstation store κ.ά.

Επίσης μας δείχνει το PlayStation Plus, και την διασύνδεση του με το cloud (η Sony θα μπορεί να αναβαθμίζει τους τίτλους που έχετε αγοράσει με patches αυτόματα στο παρασκήνιο) ενώ επιπλέον, ο Eric Lempel μας δείχνει τις δυνατότητες multitasking της κονσόλας, και πόσο γρήγορα μπορείτε να μεταβείτε από ένα παιχνίδι που κάνατε “pause”, στο μενού της κονσόλας για να “τσεκάρετε” τι γίνεται με τους φίλους σας στα social media και να επιστρέψετε πίσω στο παιχνίδι για παράδειγμα.

Δείτε το video για να αποκτήσετε μία καλή ιδέα για το περιβάλλον χρήσης του PS4. Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου.

PS4 UI

PS4 UΙ

PS4 UI

PlayStation 4

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Greg λέει:

    Δεν συγκρίνεται με αυτό του Xbox 360 πόσο μάλλον με το ONE

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.