PS5 Digital: 10 ευρώ φθηνότερο στο Media Markt Γερμανίας, εξαφανίστηκε μέσα σε 3 ώρες

, PS5 Digital: 10 ευρώ φθηνότερο στο Media Markt Γερμανίας, εξαφανίστηκε μέσα σε 3 ώρες

Οι προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital ξεκίνησαν και επίσημα από εχθές, με τη τιμή τους να μένει σταθερή στα 499 και 399 ευρώ σε όλη την Ευρώπη. Ήδη όμως κάποια καταστήματα ήδη ξεκίνησαν τις προσφορές, κάνοντας ακόμα πιο ανάρπαστες τις νέες προτάσεις της Sony.

Η αρχή έγινε από το Media Markt Γερμανίας, το οποίο πουλάει το PlayStation 5 Digital έναντι 399,99 ευρώ. Όμως, μία μείωση της τάξεως των 10 ευρώ ήταν αρκετή για να ξεπουλήσει όλα τα διαθέσιμα προς προ-παραγγελία τεμάχια, με τους τυχερούς να τσιμπάνε τη νέα κονσόλα στα 389,99 ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια και δεν υπάρχει ενημέρωση για νέο stock.

, PS5 Digital: 10 ευρώ φθηνότερο στο Media Markt Γερμανίας, εξαφανίστηκε μέσα σε 3 ώρες

Μη ξεχνάμε ότι ήδη γνωρίζουμε πως τα διαθέσιμα τεμάχια, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2021, αναμένεται να είναι περιορισμένα. Όπως και να έχει, κάποιοι βγήκαν κερδισμένοι από την εν λόγω προσφορά, καθώς μέσα σε 3 ώρες εξαφανίστηκε η Digital έκδοση του PlayStation 5. Περιμένουμε να δούμε την πρώτη προσφορά και στη χώρα μας, μάλλον μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Γιουργιααααααααααααααααααααα……….!!!!!!

SUPS 👨‍⚖️

Υπήρξαν πολλά θέματα με τις προπαραγγελιες εχθές… καλό θα ήταν ένα άρθρο για το τι συνέβη ακριβώς..

Μακης

Φιλε εκανα pre order χτες υστερα απο αρκετα ψαξιμο απο Mediamrkt αργυρουπολη και μου ζητησαν 50 ευρω προκαταβολη..Η συμβουλη μου ειναι οποιος το θελει 1η μερα και γουσταρει να παιξει την παιχνιδαρα Demon souls π.χ. να βιαστει γιατι μιλησα με το μαγαζι και μου παν οτι μεχρι τις γιορτες αν συνεχισουν τα pre orders ετσι δεν θα βρισκεις ευκολα..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.