PS5: Περισσότερες από 7 εκατ. πωλήσεις μέχρι τον Απρίλιο, τα exclusives αξίζουν αύξηση τιμής

, PS5: Περισσότερες από 7 εκατ. πωλήσεις μέχρι τον Απρίλιο, τα exclusives αξίζουν αύξηση τιμής

Φαίνεται πως η Sony είναι αρκετά σίγουρη για τη νέα της κονσόλα, με την εταιρεία να αναμένει περισσότερες πωλήσεις με το PlayStation 4. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο CEO της εταιρείας, Jim Ryan, η Sony αναμένει να πωλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι και τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους.

Για σύγκριση, το PlayStation 4 κυκλοφόρησε μέσα Νοεμβρίου 2013 και κατάφερε να πωλήσει 7 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι τις 6 Απριλίου του 2014. Βέβαια, τότε αυτός ο αριθμός ήταν αρκετός για να της δώσει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Xbox One, όμως δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα επαναληφθεί το ίδιο και στην τρέχουσα γενιά. Αν και σε εμάς θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου, το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές στις 12 Νοεμβρίου.

Σε σχετική ερώτηση σχετικά με την αύξηση τιμής των next-gen παιχνιδιών, ο Ryan φαίνεται πως ασπάζεται αυτή την αύξηση. Συγκεκριμένα, ο Ryan δήλωσε πως αν και είναι δύσκολο να μιλήσει συνολικά για τη βιομηχανία ή για άλλες κονσόλες, θεωρεί πως οι αποκλειστικότητες του PlayStation 5 αξίζουν αυτή την αύξηση. Αυτό γιατί η εταιρεία “θα συναρπάσει τους fans παγκοσμίως, προσφέροντας τους τις καλύτερες αποκλειστικότητες”. Μένει να δούμε λοιπόν αν όντως αυτό θα μεταφραστεί σε καλύτερες εμπειρίες gaming.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Popi

Θα έλεγα τώρα τι αξίζουν τα exclusives αλλά δεν μπορώ γιατί θα φάω ban 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.