Ψηφιακή συναυλία στο Minecraft θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου

Minecraft, Ψηφιακή συναυλία στο Minecraft θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πιο ενδιαφέρουσα συναυλία των τελευταίων δεκαετιών. Μία ομάδα από συγκροτήματα θα πραγματοποιήσουν μία ψηφιακή συναυλία στο περιβάλλον του Minecraft, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα που θα προσφέρουν στην έρευνα για τον κορωνοϊό.

Μία μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό

Η chiptune μπάντα Anamanaguchi συνεργάζεται με το emo συγκρότημα American Football, τον καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής Baths, και αρκετούς ακόμα μουσικούς και συγκροτήματα, για την πραγματοποίηση ενός show.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ονομάζεται Elsewither και είναι εμπνευσμένος από το δημοφιλές μπαρ Elsewhere που βρίσκεται στο Brooklyn. Όσοι παίκτες του Minecraft επιθυμούν να δουν τη συναυλία μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν σε livestream μέσω του Twitch.

Τη διοργάνωση της συναυλίας, η οποία ονομάζεται “Nether Meant”, έχει αναλάβει η Open Pit, διοργανωτής και προηγούμενων ψηφιακών φεστιβάλ στο Minecraft. Μερικά από τα πιο γνωστά φεστιβάλ που έχει διοργανώσει είναι η Coachella, το Firefest, και το Mine Gala.

Η Open Pit πουλάει VIP εισιτήρια, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε ειδικές περιοχές του Minecraft, καθώς και σε server του Discord που δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μιλούν μεταξύ τους αλλά και με τους καλλιτέχνες.

Τα έσοδα από τη Nether Meant θα δοθούν στην Good360. Γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι όλοι θα μπορούν να δουν δωρεάν τη συναυλία στο Twitch, οι διοργανωτές και συμμετέχοντες παροτρύνουν τους πάντες να αγοράσουν εισιτήριο για τον χώρο της εκδήλωσης στο Minecraft.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Minecraft

Minecraft: Έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία με 300 εκ. αντίτυπα

Το Minecraft κλείνει τα 15 την ερχόμενη χρονιά αλλά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας πουλήσει πλέον περισσότερα από 300 εκ. αντίτυπα.

Games featured Minecraft PlayStation

Πόσες ώρες ύπνου τον χρόνο χάνουν οι gamers;

Ωραίο το gaming, αλλά απαιτεί χρόνο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που μελέτησε τις χαμένες ώρες ύπνου εξαιτίας του.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Games Minecraft Windows 10

Minecraft: Τρέχει Windows 95 και παίζει Doom με νέο mod

Το νέο VM Computers Mod επιτρέπει τους χρήστες να παραγγείλουν εξαρτήματα για PC από δορυφόρο σε τροχιά γύρω από έναν κόσμο του Minecraft.