Ψηφιακή συναυλία στο Minecraft θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου

0

Nether Meant Minecraft COVID-19 Concert

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πιο ενδιαφέρουσα συναυλία των τελευταίων δεκαετιών. Μία ομάδα από συγκροτήματα θα πραγματοποιήσουν μία ψηφιακή συναυλία στο περιβάλλον του Minecraft, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα που θα προσφέρουν στην έρευνα για τον κορωνοϊό.

Μία μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό

Η chiptune μπάντα Anamanaguchi συνεργάζεται με το emo συγκρότημα American Football, τον καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής Baths, και αρκετούς ακόμα μουσικούς και συγκροτήματα, για την πραγματοποίηση ενός show.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ονομάζεται Elsewither και είναι εμπνευσμένος από το δημοφιλές μπαρ Elsewhere που βρίσκεται στο Brooklyn. Όσοι παίκτες του Minecraft επιθυμούν να δουν τη συναυλία μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν σε livestream μέσω του Twitch.

Τη διοργάνωση της συναυλίας, η οποία ονομάζεται “Nether Meant”, έχει αναλάβει η Open Pit, διοργανωτής και προηγούμενων ψηφιακών φεστιβάλ στο Minecraft. Μερικά από τα πιο γνωστά φεστιβάλ που έχει διοργανώσει είναι η Coachella, το Firefest, και το Mine Gala.

Η Open Pit πουλάει VIP εισιτήρια, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε ειδικές περιοχές του Minecraft, καθώς και σε server του Discord που δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μιλούν μεταξύ τους αλλά και με τους καλλιτέχνες.

Τα έσοδα από τη Nether Meant θα δοθούν στην Good360. Γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι όλοι θα μπορούν να δουν δωρεάν τη συναυλία στο Twitch, οι διοργανωτές και συμμετέχοντες παροτρύνουν τους πάντες να αγοράσουν εισιτήριο για τον χώρο της εκδήλωσης στο Minecraft.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα