Ψηφιακή συναυλία στο Minecraft θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου

Nether Meant Minecraft COVID-19 Concert

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πιο ενδιαφέρουσα συναυλία των τελευταίων δεκαετιών. Μία ομάδα από συγκροτήματα θα πραγματοποιήσουν μία ψηφιακή συναυλία στο περιβάλλον του Minecraft, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα που θα προσφέρουν στην έρευνα για τον κορωνοϊό.

Μία μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό

Η chiptune μπάντα Anamanaguchi συνεργάζεται με το emo συγκρότημα American Football, τον καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής Baths, και αρκετούς ακόμα μουσικούς και συγκροτήματα, για την πραγματοποίηση ενός show.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ονομάζεται Elsewither και είναι εμπνευσμένος από το δημοφιλές μπαρ Elsewhere που βρίσκεται στο Brooklyn. Όσοι παίκτες του Minecraft επιθυμούν να δουν τη συναυλία μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν σε livestream μέσω του Twitch.

Τη διοργάνωση της συναυλίας, η οποία ονομάζεται “Nether Meant”, έχει αναλάβει η Open Pit, διοργανωτής και προηγούμενων ψηφιακών φεστιβάλ στο Minecraft. Μερικά από τα πιο γνωστά φεστιβάλ που έχει διοργανώσει είναι η Coachella, το Firefest, και το Mine Gala.

Η Open Pit πουλάει VIP εισιτήρια, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε ειδικές περιοχές του Minecraft, καθώς και σε server του Discord που δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μιλούν μεταξύ τους αλλά και με τους καλλιτέχνες.

Τα έσοδα από τη Nether Meant θα δοθούν στην Good360. Γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι όλοι θα μπορούν να δουν δωρεάν τη συναυλία στο Twitch, οι διοργανωτές και συμμετέχοντες παροτρύνουν τους πάντες να αγοράσουν εισιτήριο για τον χώρο της εκδήλωσης στο Minecraft.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.