“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

call of duty, “To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Η απόκτηση του Call of Duty από το Xbox μπορεί να επηρεάσει τους χρήστες κονσολών, σύμφωνα με τη Sony. Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Στη Βραζιλία, για τέτοιες εξαγορές  όπως της Blizzard το κράτος ζητάει και δημοσιεύει τις απόψεις και ανταγωνιστικών εταιρειών που δεν εμπλέκονται στη συμφωνία. Εκεί η Sony έπλεξε το εγκώμιο του Call of Duty, λέγοντας πως είναι ένα τεράστιο όνομα με αφοσιωμένο κοινό, που δεν έχει αντίπαλο και ούτε μπορεί να απειληθεί στο χώρο του gaming.

“Το Call of Duty είναι αρκετά δημοφιλές που μπορεί να επηρεάσει την προτίμηση μιας κονσόλας, και το δίκτυο των χρηστών, που ακόμα και ένας ανταγωνιστής έχοντας το απαραίτητο budget για ένα αντίστοιχο προϊόν, δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί”, σημειώνει η Sony.

Aκόμα, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο Call of Duty: Vanguard που, ακόμα και ως ένα από τα αδύναμα παιχνίδια της σειράς, κατάφερε να βρίσκεται στους top τίτλους με τις περισσότερες πωλήσεις το 2021, επισημαίνοντας την αφοσίωση των παικτών στο brand.

Θυμίζουμε πως η Microsoft είχε δηλώσει πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Call of Duty και στο PlayStation, ακόμα και με τα την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η Blizzard θα κυκλοφορήσει τα επόμενα τρία παιχνίδια του franchise στο PlayStation, συμπεριλαμβανομένου και του επερχόμενου Modern Warfare 2.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.